Obavijesti

Show

Komentari 45

'Jugoslovenka' odlazi s Hvara: Majetić tvrdi da je opljačkan i pretučen, nestali mu i šampanjci

'Jugoslovenka' odlazi s Hvara: Majetić tvrdi da je opljačkan i pretučen, nestali mu i šampanjci
1

Roman Majetić optužuje iznajmljivača da mu je odnio novčanik s 10 tisuća eura, ali i šampanjce iz frižidera, da ga je pretukao i udario scenografkinju pred njenim djetetom. Policija opet imala pune ruke posla

VIDEO

Pred vama su posljednje minute najgledanije hvarske sapunice - one o snimanju serije 'Jugoslovenka'. 

Ako vam je promaklo, u prošloj epizodi održan je sastanak Nikše Peronje, načelnika općine Jelsa s predstavnicima produkcijske kuće Romana Majetića i revoltiranim mještanima Humca. Izgledalo je kao su postigli dogovor.

G. Jakuš

Domoroci su skinuli šešire i rukovali se sa scenografkinjom Ivanom Leom Korejzl koja se u ime producenta ispričala što su im bez pitanja u dvorove postavili kamere i mikrofone, dovukli kamione s agregatima i stotinjak zajapurenih umjetnika, zbog čega seljani nisu mogli u berbu lavande. Pao je dogovor i da će im isplatiti novac za ono što su dosad snimali, ali i da će u buduće pitati mogu li ulazili u njihova dvorišta. I uz ta pitanja priložiti novac. 

Ali za Veljka Drinkovića, protagonista sapunice, koji od početka tvrdi da mu je Roman Majetić prijetio smrću nakon što ga je s leđa udario šakom, nije pronađeno nikakvo rješenje. U ranim epizodama Majetić je izrazio zabrinutost jer se glumac koji utjelovljuje kralja Aleksandra prepao kad su Veljkov sin i njegov prijatelj došli pored kuće sa srpovima u rukama. Kasnije se ispostavilo da su brali lavandu, no Majetić je svejedno pričao kako mu se glavni glumac prepao i da ga je morao smirivati. 

Majetić: To je znak patriotizma; Mještani: Plati ako ćeš snimati!
Majetić: To je znak patriotizma; Mještani: Plati ako ćeš snimati!

Podsjetimo, već u prvim minutama sapunice Majetić je unajmio villu s bazenom i s vlasnikom Veljkom Drinkovićem nije potpisao ugovor o snimanju. On bi povećao cijenu najma. Na iznajmljivačeva uporna pitanja "a hoćete li išta u mojoj villi snimati?", Majetić je uvjeravao kako ondje neće biti ni kamere ni kabela, da bi mu pred kraj prve sezone na kapiju stavio zlatne dvoglave orlove, glumce i konja. 

Sada je vlasnik kuće dobio papir na temelju kojeg izbacuje Majetića iz objekta. Pokazao mu ga je u pratnji dvojice zaštitara. Na to je Majetić izašao u medije s pričom kako su ti zaštitari prebili njega i scenografkinju, te da ga je iznajmljivač cipelario, ukrao mu novčanik u kojem je bilo 10 000 eura i ispraznio frižidere.

- Zbog navedenih događaja i brige za sigurnost glumaca i članova ekipe odlučili smo da veći dio ekipe već sutra vratimo u Beograd, a do tada ćemo donijeti i konačnu odluku o tome hoćemo li definitivno prekinuti snimanje - govorio je u nedjelju popodne Majetić.

 

Kad su ga novinari zvali, mobitel mu je bio isključen. Ali Drinković se uredno javlja: 

- Nitko ga nije dodirnuo! Zaštitare sam poveo da mu uručim otkaz rezervacije. Unajmili smo PR tim, uskoro ćemo se obratiti javnosti sa svim detaljima - poručio je Drinković, a iz kratkih crta koje je na brzinu posložio, dalo bi se zaključiti kako će u tom priopćenju biti živopisnih detalja. Neslužbeno doznajemo da će biti optužbi i za konzumaciju narkotika.

Ono oko čega se sada slažu i vlasnik kuće i Majetić i mještani Humca, jest da se na Hvaru, bar za sad, prekida snimanje "Jugoslovenke". 

- U prostor Vile Dvori Sv. Jurja neovlašteno je i nepozvan upao Veljko Drinković u pratnji dvojice unajmljenih batinaša. Bez osnova i povoda fizički su napali producenta i autora serije Jugoslovenka Romana Majetića. Brutalno su ga izudarali šakama, a nakon što je pao na zemlju, Drinković se pridružio cipelarenju. Potom su fizički nasrnuli i na scenografkinju serije. Udarili su je pred njenim maloljetnim djetetom te protuzakonito i na silu izbacili iz kuće koja je uredno iznajmljena i plaćena do 5. kolovoza u iznosu od 27 tisuća eura. Do dolaska policije Drinković i njegovi pomagači ukrali su novčanik Romana Majetića sa svim dokumentima, 10 tisuća eura, nekoliko tisuća kuna, uništili su opremu vrijednu nekoliko desetak tisuća eura. Čak su ispraznili i frižidere', navode iz tvrtke Romana Majetića, za Dalmatinski portal. 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin