Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
47 komentara

Julija neprepoznatljiva: Stala na štikle, ofarbala se i sredila...

Presretna sam i prezadovoljna, kao da je netko odšarafio onu staru glavu i stavio novu, komentirala je u svom stilu Julija. No, kandidati će se već u sutrašnjoj epizodi morati vratiti u svoju opremu za treninge...

Foto: RTL
47 komentara

Želim ti se ispričati što sam podigao glas i što sam ono rekao. Nisam htio da te rešetaju, da te išta pitaju i najmanje sam htio vidjeti tvoje suze, rekao je Ivan Mirni u showu 'Život na vagi'. Gurka, Marino i Roko komentirali su da je s Mirnom teško izaći na kraj jer sve što joj se kaže tumači kao napad. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Treneri Maja i Edo obavijestili su kandidate da više nema timova i da odsad svi rade samo i isključivo za sebe. Također su obznanili da je Maja pripremila brutalno težak trening, a Edo nešto slabiji s tim da svatko može birati na koji trening će ići. Samo su Ivan i Julija odabrali slabiji trening. Mirna je prva popustila na Majinom treningu pa je ostatak odradila kod Ede. Do kraja treninga svi su kandidati ostali kod trenera kod kojeg su u startu došli, a nakon toga ih je čekao mali izazov. 

Foto: RTL

Zadatak im je žonglirati reketom i teniskom lopticom prelazeći preko raznih prepreka, a pobjednik će biti onaj tko do kraja izazova ubaci više loptica u mrežu. Nagrada je make-over, a onaj tko pobijedi moći će povesti još dvoje kandidata sa sobom ili, pak, svoju nagradu pokloniti nekome. Iako im se činilo da će izazov biti jednostavan, pokazalo se da je najveći problem bio ubaciti lopticu u mrežu. 

JULIJA IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Bivša časna: Cijeli život brinula za bližnje, a sad nema ništa...

Najbolji je u izazovu bio Marino, koji će odlučiti koga još želi počastiti tretmanima. Nagradu je odlučio pokloniti svojoj djevojci Sari, a ona je odlučila sa sobom povesti Juliju i Lidiju. Dok djevojke odlaze na tretmane, ostatku ekipe stigla je nutricionistica Martina Linarić, koja im je približila tematiku proteina i osvijestila im činjenicu da nije samo meso izvor proteina, nego ga ima jako puno i u povrću.

Foto: RTL

Julija je nakon puno vremena ponovno stala na štikle, što je kod nje izazvalo oduševljenje, a i Sara i Lidija uživale su u tretmanima, pažnji i slatkim ženskim tretmanima. Djevojke su dobile lavinu komplimenata na račun izgleda, a i same su bile iznenađene pogledam na svoje odraze u ogledalu priznavši da se uglavnom nikad nisu sređivale. Najviše oduševljenja izazvala je Julija promjenom boje kose, a posebno je ponosan na nju bio trener Edo. 

- Presretna sam i prezadovoljna, kao da je netko odšarafio onu staru glavu i stavio novu - komentirala je u svom stilu Julija. 
No, kandidati će se već u sutrašnjoj epizodi morati vratiti u svoju opremu za treninge jer pred njima je još jedno vaganje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message