Show

Komentari 51

Justin Hartley: 'Obožavateljica me seksualno napastovala...'

Justin Hartley: 'Obožavateljica me seksualno napastovala...'

Hartley je poznat po ulogama u serijama 'This Is Us', 'Ljubavnice', 'Osveta' i 'Smallville' te filmovima 'Zločeste mame 2' i 'Another Time'

Nikada nisam vidio tu ženu. Ne poznajem je. Prepoznala me i počela vrištati. Poludjela je. Nakon što je dotrčala do mene počela me ljubiti, ispričao je šokirani glumac, a prenosi People

Justin Hartley (47) večerao je s prijateljima u čikaškom restoranu kad mu je prišla nepoznata žena i nasrnula na njega. Pokušao se, tvrdi, odmaknuti i molio je da se udalji te da poštuje njegov privatni prostor, ali obožavateljica je bila uporna. 

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET - Laurel ili Yanny?

- Rekao sam joj da ne može samo tako prilaziti nepoznatim ljudima i stavljati im svoje usne na lice. Da sam ja to učinio njoj završio bih u zatvoru. Molio sam je da ne radi to - nastavio je Justin svoju priču i dodao:

- Upozorio sam je da nikad više to ne radi.

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

Nepoznatoj obožavateljici je, tvrdi glumac, bilo izrazito neugodno nakon njihovog 'razgovora' pa se povukla. Ipak, očito nije shvatila poruku, kaže Hartley, pa se kasnije ponovno vratila do glumčeva stola i zatražila ga zajedničku fotografiju.

- Odbio sam je. Inače nemam problema s time, ali nisam se želio fotografirati nakon što me ta ista žena seksualno napastovala - istaknuo je. Žena ga je na to izvrijeđala i otišla.

Vidi ovo: "Moja Croatia" je garantirani HIT!

Hartley je poznat po ulogama u serijama 'This Is Us', 'Ljubavnice', 'Osveta' i 'Smallville' te filmovima 'Zločeste mame 2' i 'Another Time'.

U braku je s glumicom Chrishell Hartley (36). Od kolegice Lindsay Hartley (40) razveo se 2012., nakon osam godina braka, a imaju kći Isabellu Justice (13).

Najčitaniji članci