Obavijesti

Show

Komentari 12

Kad se ugase kamere: Farmeri se razuzdali uz harmonikaše

Kad se ugase kamere: Farmeri se razuzdali uz harmonikaše
11

Dragan i Monika su se posvađali u finalu. Dragan se na samom kraju pokušao iskupiti izjavivši da ipak voli Moniku te je pao poljubac pomirenja, a kandidati su nastavili s feštom...

VIDEO

Nakon finalne emisije 'Ljubavi na selu' uslijedilo je veliko slavlje svih farmera i njihovih djevojaka koje je potrajalo do dugo u noć. Maja Lena je objavila snimku sa zabave na kojoj se vidi kako se kandidati zabavljaju.

Uz zvukove harmonike zapjevali su svi, a najveseliji je bio Ljubo Bebić koji je svojim dosjetkama zabavljao kandidate tijekom cijele sezone. Farmeri i kandidatkinje su se zagrlili i napravili kolo, a Paulina i Mira su veselo zaplesale. Dobro raspoloženje trajalo je do sitnih jutarnjih sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:30

Veliko finale pobudilo je nadu da za neke parove još možda ima nade. A što se dogodilo kad su se ugasile kamere, možemo samo nagađati. Strast se rasplamsala među Jovanom i Paulinom.

 - Želim da ovu večer iskoristimo najbolje što znamo. Ako ti paše, ja ću biti sama u svojoj sobi - izjavila Paulina pa poljubila Jovana. Zacrvenila ga je ružem, pa pažljivo sve obrisala rukom.

- Ne znam hoće li biti hopa cupa, ali napaljena sam i mi imamo kemiju - rekla je tiho Paulina i stavila ponudu na stol.

Dragan i Monika nakon showa: 'Ona mu je na kraju oprostila'
Dragan i Monika nakon showa: 'Ona mu je na kraju oprostila'

Otvoreno je ostalo i pitanje odnosa Željka i Jacqueline. Kad ga je Paulina 'podbola' pitanjem o odnosu s Majom Lenom, zacrvenio se i priznao da ju je posjetio. Maja Lena je rekla da za sve još uvijek ima šanse, ali je na Facebooku priznala da su ostali samo u prijateljskim odnosima.

Bilo je burno i kod Dragana i Monike. Prvo su se posvađali i Monika je zaključila da među njima neće biti ništa. Dragan se na samom kraju pokušao iskupiti izjavivši da ipak voli Moniku te je među posvađanim parom pao poljubac pomirenja, a kandidati su nastavili s feštom. 

- Neka smo i to završili - napisala je Maja na profilu i napravila završni selfie sa svim kandidatima.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

JOŠ JEDAN ŠOK PRIJE PORODA: Meghan i Harry odvojeni od ostatka kraljevske obitelji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin