Obavijesti

Show

Komentari 119

Kad slavni nemilice troše: Ove poklone možete samo sanjati

Kad slavni nemilice troše: Ove poklone možete samo sanjati
11

Komad zemlje u Kaliforniji s vodopadom, luksuzno krstarenje, skupocjene marke automobila te kada vrijedna 11 milijuna kuna. Zvijezde za cijenu ne pitaju...

VIDEO

Dok većina ljudi s prosječnim primanjima muku muči oko toga što će voljenoj osobi staviti pod bor, holivudskim zvijezdama to je najmanji problem. Dok se nekome čini preskupo darovati laptop ili najnoviju verziju iPhonea, slavnima je i to postalo premalo. Poznati vole darivati zbilja velike stvari. Bilo sebi, bilo drugima. Ovo su samo neki od ekstravagantnih poklona. 

Paris Hilton (32) pred Božić 2008. godine priuštila si je ružičasti Bentley. Bogata nasljednica za automobil je izdvojila 285 tisuća dolara, to jest 1,5 milijuna kuna. Na automobile voli trošiti i suprug Mariah Carey (44) za koju je poznato da voli živjeti kao diva. Za Božić prije dvije godine Nick Cannon (33) svojoj supruzi kupio je 400 tisuća dolara (2,2 milijuna kuna) vrijedan Rolls Royce Phantom. Uz to su, naravno, išle i personalizirane registarske pločice s natpisom 'MommyMC'. 

Dok je bio u braku s Robin Givens (49), Mike Tyson (47) jedne je godine na nju potrošio dva milijuna dolara, to jest 11 milijuna kuna. Te novce dao je za, ni manje ni više, već kadu. 

Beckham je za torbu izdvojio 722 tisuće kuna

Poznato je da je Victoria Beckham (39) ovisnica o modi, a zadnjih nekoliko godina profilirala se i kao priznata modna dizajnerica. Kako bi joj još više prirastao srcu, suprug David (38) jednog Božića poklonio joj je najskuplju torbu na svijetu. Riječ je slavnoj birkinici, model silver Himalayan, vrijednoj 129 tisuća dolara, to jest 722 tisuće kuna.

Oprah zaposlenicima darovala luksuzno krstarenje

Na isti poklon odlučio se i Jay-Z. Beyonce je na dar dobila birkinicu vrijednu 350 tisuća dolara, to jest  1,9 milijuna kuna. 

Oprah (59) je jedne godine za Božić svojih sto zaposlenika iznenadila luksuznim krstarenjem po Mediteranu. Priuštila im je deset dana, a za to je izdvojila 750 tisuća dolara, to jest 4,2 milijuna kuna.

Dok je još bio u vezi sa Sienom Miller (31), Jude Law (40) darovao joj je restaurirani klavir vrijedan 200 tisuća dolara, to jest 1,1 milijun kuna. Kao da to nije bilo dovoljno, unutar njega pronašla je i dijamantni prsten. 

Bieber prijatelju iz djetinjstva darovao skupocjeni sportski automobil

Prošle godine za Božić Angelina Jolie (38) Bradu Pittu (49) je poklonila komad zemlje u Kaliforniji s vodopadom. Slavna glumica zaručniku je željela darovati nešto posebno, a to joj se učinilo savršenim.

Alicia Keys (32) prošlog je Božića od svog supruga Swizz Beatza (35) dobila ključeve bijele Fisker Karme. I Justin Bieber (19) velikog je srca. Nije štedio kad je u pitanju njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva. Ryanu Butleru darovao je skupocjeni sportski automobil Ford Mustang. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško