Obavijesti

Show

Kako ponijeti na more tisuću knjiga bez ijedne korice?

Kako ponijeti na more tisuću knjiga bez ijedne korice?

Pronalaženje najboljih aplikacija za čitanje knjiga može biti mukotrpan proces. Postoje razne vrste pa da se vi ne mučite mi smo izabrali najbolje

VIDEO

1. Aldiko

Aldiko je već dugo prisutan i odličan je izbor za one koji traže nešto solidno što radi. Besplatna verzija podržava EPUB, PDF formate kao i Adobe DRM šifrirane e-knjige. Ima pristojno sučelje koje je jednostavno za korištenje i neke odlične organizacijske značajke, kao i globalno pretraživanje teksta u knjizi. Možete izabrati veličinu, vrstu i boju fonta. Dobar je i za noćno čitanje. Koristi ga više od 28 milijuna ljudi iz čak 200 zemalja.  (Android, iOS)

2. Bookari

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bookari se prije zvao Mantano i jedna je od aplikacija za čitanje koja se najčešće preporučuje. Možete sinkronizirati svoje police s knjigama na različitim uređajima i kupiti knjige iz velikog broja različitih trgovina i tako povećati svoju kolekciju. Svaka vrsta formata ima posebnosti za lakše čitanje. Dobra aplikacija za korištenje, pogotovo ako uzimate knjige iz puno različitih online knjižara.  (Android, iOS)

3.  FBReader

 Favorite Book Reader jedan je od najpopularnijih čitača jer je potpuno besplatan. Podržava mnogo formata i jedan je od rijetkih koji podržava Amazon Kindle. Ima i ugrađen pretraživač za pronalaženje e-knjiga, što je korisno, uz brojne mogućnosti prilagodbe vašim željama. Pristojna opcija, pogotovo uz praktički nepostojeću cijenu. (Android)

4. Wattpad

Možete birati između više od 20 milijuna priča - što više reći? Možete i komunicirati s drugim čitateljima a i s piscima. Uključuje drugačiju i jedinstvenu knjižnicu, nudeći književne klasike kao što je "Moby Dick", ali i popularnu "fanfiction", to jest fantastiku koju je napisao obožavatelj. U svakom slučaju, zanimljivo štivo. (Android, iOS)

5. Audiobooks From Audible

Za one koji vole dobro štivo, a nemaju ga baš vremena uzeti u ruke i čitati (ili ne žele jer su na odmoru i u rukama su im hladna pića), Audiobooks je izvrsno rješenje. Samo slušajući možete uživati u priči... Ipak ste na odmoru... (Android, iOS)

Nikad ne znaš kamo će te odvesti dobra knjiga... a gdje će te odvesti Zmajina ljetna opcija?  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva
A GJDE STE VI?

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva

Što vaš položaj spavanja govori o vama i vašoj boljoj polovici? Izvukli smo najčešće položaje i njihovo značenje - koji je vaš položaj?

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?
TO NITKO NE VOLI

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?

More i sunce čista su uživancija, no s vremena na vrijeme pojavit će se netko i napraviti nešto što će strašno smetati svima oko njih. Ovih 10 stvari najviše živcira ljude na plaži
Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!
Moraš skupit' sve

Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!

Pokémon GO pokorio je cijeli svijet. I vi imate priliku postati pravi Pokemon majstor u proširenoj stvarnosti, a mi vam donosimo trikove uz koje ćete to lakše postići