Obavijesti

Show

Komentari 2

Kako se proslaviti oblinama? Coco zna, 'doktorirala' je temu

Kako se proslaviti oblinama? Coco zna, 'doktorirala' je temu
59

Pogledajte opsežnu galeriju najpoznatijih fotografija kontroverzne Coco-T i njezinih bujnih silikonskih oblina, koje nam redovito i s ponosom prezentira putem Twittera

VIDEO

Bivša Playboyeva zečica u braku je s reperom Ice-T-jem (53). Snimila je nekoliko niskobudžetnih pornofilmova kao što su 'Southwest Babes', 'Desert Rose' i 'The Dirty Monks'. Tijekom posljednjih nekoliko godina 'uža specijalnost' joj je paradiranje u seksi rublju i objavljivanje provokativnih fotografija na Twitteru. Društvenu mrežu koristi za samopromociju kao vrsni stručnjak. 

Obožava tange, louboutinke, kožu i životinjski uzorak na odjeći. Svoje silikonske obline ponosno pokazuje i uvijek 'fura' što pripijenije outfite kako bi naglasila figuru. Čak je izmislila i praznike kojima slavi svoju bujnost. Cica utorak, Mokra srijeda, Tanga četvrtak i Grešna nedjelja dani su kao stvoreni da Coco-T (32) pokaže svoju predimenzioniranu stražnjicu i ogromne silikonske grudi sa što manje odjeće na njima. 

Guzata starleta vodi ležeran život, skida se za razne seksi editorijale i hvali se bujnošću u svakoj prilici. Najviše se voli fotografirati na kuhinjskom pultu, u teretani, na 'nabrijanom' motoru, u kadi dok je mokra i pjena se cijedi s nje te na svim drugim lokacijama koje joj se iz nekog razloga čine zanimljivima. 

Coco i Ice nemaju djece, ali zato imaju psa Spartacusa. Taj engleski buldog najrazmaženiji je kućni ljubimac na svijetu. 'Mama' Coco uspavljuje ga na bujnim grudima, dozvoljava mu da joj sjedi na glavi, a kad idu na plažu testise mu temeljito namaže kremom sa zaštitnim faktorom kako mu ne bi 'zagorjeli'.

Nedavno je na Twitteru izazvala opću pobunu jer je objavila fotografiju na kojoj posve gola leži u krevetu pokraj nećaka Austina. Grudi mu je prislonila uz glavu i on joj je štipao bradavicu. Svima koji su je kritizirali rekla je da se srame ako im je njena golotinja degutantna. Njenoj sestri Kristy ništa u toj situaciji nije bilo nenormalno. Štoviše, i Kristy voli pokazivati veliku stražnjicu pa s vremena na vrijeme polugola pozira sa sestrom Coco. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama