Show

Komentari 13

Kako su propali Nedini milijuni: 'Skoro sam ostala bez kuće. Sve ostalo je opljačkano i uništeno'

Kako su propali Nedini milijuni: 'Skoro sam ostala bez kuće. Sve ostalo je opljačkano i uništeno'

Pjevačica često iskreno progovara o svome privatnom životu, jednako o brojnim uspjesima, kao i pogreškama koje je radila. Ovaj puta je objasnila kako je shvatila što je u životu uistinu važno

Pjevačica Neda Ukraden (71) otvoreno je progovorila o svojim financijama i pogreškama koje je imala tijekom bogate karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na vrhuncu slave novac je ulagala u nekretnine. Iako se to činilo kao dobra investicija, na kraju je sve propalo.

- Kao jedna od najbogatijih i najuspješnijih glazbenika bivše Jugoslavije, bila sam jako vrijedna i popularna. Zarađivala sam od ploča i koncerata pa sam odlučila uložiti u nekretnine. Uložila sam u tri stana u Sarajevu, četiri poslovna prostora, kuću u Imotskom, kuću na moru… Ostala mi je samo kuća na moru, a skoro sam ostala i bez nje. Sve ostalo je opljačkano, uništeno i devastirano - rekla je Neda za TV Pink.

Shvatila je tada da novci ne znače ništa već da prava vrijednost leži u obitelji i ljubavi.

- Uzdaj se use i gledaj budućnost. Uživaj u svakom danu. Sve što mislite da će vas osigurati, ne vrijedi. Dogodilo se što se dogodilo, ništa nisam mogla promijeniti. Najviše treba ulagati u obitelj - zaključila je pjevačica.

Promotion of Neda Ukrada

Ukraden nerijetko iskreno govori o svome privatnom životu. Tako je prošli mjesec, gostujući u emisiji 'Zvezde Granda Specijal', otkrila kako ju je jedan bivši partner pokušao udariti. Pjevačica je istaknula da nije željela trpjeti psihičko ni fizičko nasilje.

- Bilo je pokušaja, doduše pravdalo se to većom količinom alkohola. A što ga je izazvalo? Pa ljubomora i vlastita sujeta. On se osjetio ugroženim, mislio da ja njega pravim budalom, da ga varam ili da nekog drugog gledam - ispričala je.

Najčitaniji članci