Show

Komentari 75

Kalember priznao: Supruga Ana me pitala kakve veze imam sa Srebrnim krilima, nije znala...

Kalember priznao: Supruga Ana me pitala kakve veze imam sa Srebrnim krilima, nije znala...

Pa, kad bih nešto mijenjao, imao bih još jednu curicu koju godinu mlađu da ju veliki braco štiti od ovih mangupa, otkrio je Vlado, koji je sa bivšom suprugom ostao u odličnim odnosima

Vlado Kalember (67) sa Srebrnim krilima otpjevao je nekoliko hitova, a pjesma 'To sam ja', tvrdi, savršeno opisuje njegov život, bolje od kakve knjige.  

POGLEDAJTE VIDEO: Kalember odgovorio na '24 pitanja'

- Mi smo kao ekipa bili malo dosadni, niti smo pili, niti smo se drogirali. Bili smo zgodna ekipa, voljeli smo se zabavljati, ali normalno. Nismo nikad otišli ni u out ni u korner. Ta biografija ili autobiografija bila bi malo dosadna, ne bi imala neke situacije kao nešto što je bilo zabranjeno. Da ne bila dosadna biografska knjiga, napravljena je poludosadna biografska pjesma - objasnio je Kalember za InMagazin

Glazbenik je bio u braku s 30 godina mlađom violončelisticom Anom Rucner (38) i iz te veze rodio se sin Darian. I nakon razvoda par je ostao u odličnim odnosima. Vlado se ovih dana prisjetio trenutka kada su se on i Ana upoznali. Gledala je sve nagrade koje su stajale u Kalemberovu stanu i nikako ga nije mogla povezati sa Srebrnim krilima. 

- Kad smo došli kod mene u stan, i dok sam ja kuhao kavu, ona je vidjela na zidu one dijamante zlatne ploče i ona meni veli: 'Kakve ti veze imaš sa Srebrnim krilima?' - rekao je. 

Da ponovno može sve ispočetka učinio bi sve isto, jedino bi, priznaje, na privatnom planu promijenio samo jedno.

- Pa, kad bih nešto mijenjao, imao bih još jednu curicu koju godinu mlađu da ju veliki braco štiti od ovih mangupa - priznaje Vlado. Jedva čeka da se smiri situacija s koronom pa da pred mnogobrojnom publikom. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ANOM RUCNER:

Najčitaniji članci