Obavijesti

Show

Komentari 50

Kandidati treće sezone BB-a bježe od medija i imaju obitelji

Kandidati treće sezone BB-a bježe od medija i imaju obitelji
9

Treća sezona ovog realityja u Hrvatskoj trajala je najkraće, 99 dana. To je bila sezona u kojoj se dogodilo ono što su mnogi gledatelji i očekivali - prvi seks

VIDEO

U specijalu 'Život nakon realityja' prisjetili smo se najupečatljivijih sudionika hrvatskih reality showova. Saznajte kako im je život izgledao nakon što je prošlo njihovih 'pet minuta slave' i s čime se danas bave.

Iako su se tijekom prve i druge sezone showa na prikazivanje Big Brothera žalili čak i predstavnici crkvenih krugova, kao i tadašnji ministar zdravstva Andrija Hebrang zbog pušenja cigareta pred kamerama, 8. rujna 2006. godine s prikazivanjem je počela i treća sezona ovog realityja. 

Nagrada je povećana s milijun na milijun i petsto tisuća kuna, no s kaznama se iznos smanjivao. Pobjednik treće sezone bio je Daniel Rimanić iz Zadra. 

RTL

Osvojio je milijun i 250 tisuća kuna. Novac koji je dobio trošio je daleko od očiju javnosti. Kupio je stan u Zadru, a dio je dao roditeljima. 

- Svi misle da je milja puno, a nije, brate. To ti ode brzo. Znaš kako su skupi stanovi po gradovima - objašnjavao je tada Daniel, zvan Cuni. Poslije završetka showa posvetio se fakultetskim obavezama na Višoj pomorskoj školi. 

RTL

- Big Brother mi je bila jedna dobra odskočna daska koja mi je poslužila za sigurnost, za jedan temeljni kapital što nema svatko danas i što je meni dobro došlo - rekao je u jednom intervjuu Cuni koji se danas ipak ne bi ponovo prijavio u reality show jer je u braku, a ima i kćerkicu.

Ipak, da bi se smirila medijska strka oko pobjede u showu bilo je potrebno oko godinu dana, što je i rekao u jednom intervjuu. 

Screenshot

- Trebalo je vremena da sve to siđe u normalu. Ali kada se poslije sve to sleglo, kao da ništa nije ni bilo, a i ja sam to u  biti htio. Bila je to jedna promjena stanja. Normalan si čovjek i odjednom te okruže novinari, fotografi... Sve je to O.K.,  ali za mene i je i nije. Jer, dobro je dok svi imate koristi od toga. Ali ako nemate, najbolje je sve to maknuti i živjeti svoj film i  svoj život. Najbolje je biti u jednoj normali, jednoj pozitivi, imati svoju egzistenciju, raditi i starati se za svoju obitelj. To je  moje mišljenje - zaključuje Cuni.

Treća sezona pamti se po onome što su obožavatelji ovog showa dugo čekali. Riječ je o prvom seksu. Romansu u BB kući započeli su Tanja Jovanović i Ante Seljak Jakovčev. 

RTL

No to im ipak nije pomoglo da pobjede. Oni su prekinuli nakon završetka showa, a Tanja je danas majka.Tijekom showa kandidate i gledatelje nasmijavala je humorističnim izjavama.

Violeta Halitaj i Nikša Kekezović koji su se upoznali u kući, svoju su ljubav okrunili brakom. Vjenčali su se 2012. godine nakon šest godina veze. 

RTL

Danas su manje u medijima, ali se zna da su u braku dobili sina Jakova koji ima godinu i pol. 

Violeta je u jednom intervjuu priznala da tijekom showa nije znala da će baš Nikša biti taj s kojim će osnovati obitelj. 

-  S dvadeset godina to ni ne možeš znati. Ali naša priča je takva da je sve išlo korak po korak. Upoznali smo se, svidjeli jedno drugom. Ponosna sam na to razdoblje, ali da mi je netko tada rekao da ćemo doći gdje smo sad, rekla bih: 'Nema šanse!'  - iskrena je bila Violeta. Uživaju u čarima roditeljstva. Violeta je prije sedam godina završila školu za vizažiste čime se danas i bavi. 

Ostali kandidati zaboravljeni su ubrzo nakon završetka showa. Kandidati su bili Tomislav Šimićević, Yameisy Sanchez, Ana Vrdoljak, Zoran Stupa Ljubas, Lea Lemo, Simon Hamoui, Dragica Vulić, Mathias Gašparić i Romina Prar. 

Od finalista prva je kuću napustila Kubanka Yameisy, a među finalistima je bila i Tanja Jovanović. 

RTL
RTL/24sata
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje