Obavijesti

Show

Komentari 2

Kanye najplaćeniji: Zaradio je milijardu kuna, Jay-Z je drugi

Kanye najplaćeniji: Zaradio je milijardu kuna, Jay-Z je drugi
11

Iako je Jay-Z zaradio 81 milijun dolara, odnosno 545 milijuna kuna i ranije ove godine je proglašen prvim hip-hop milijarderom, West je gotovo udvostručio svoju zaradu jer je prije oporezivanja zaradio 150 milijuna dolara

Američki reper Kanye West (42) prema Forbesu je proglašen najplaćenijim hip-hop pjevačem ove godine. Prešao je tako 'svog brata' Jay-Z-ja, punog imena Shawn Corey Carter (49). Ta je odluka donesena na temelju prihoda prije oporezivanja u periodu od lipnja 2018. do lipnja 2019. 

President Donald J. Trump Meets West and Brown

- Brojke se temelje na podacima Nielsen Musica, Pollstara, Bandsintowna i intervjuima sa stručnjacima i na izjavama zvijezda - istaknuo je Forbes. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Iako je Jay-Z zaradio 81 milijun dolara, odnosno 545 milijuna kuna i ranije ove godine je proglašen prvim hip-hop milijarderom, West je gotovo udvostručio svoju zaradu jer je prije oporezivanja zaradio 150 milijuna dolara (milijardu kuna). Osim toga, Westova kolekcija obuće Yeezy koju ima u suradnji s Adidasom bolje stoji nego prošle godine. 

22916792

- Neka svjetlost je zasjala kad sam došao na ideju da napravim atletsku obuću - rekao je Kanye u intervjuu ovog ljeta i dodao da je Yeezy poželjan jednako kao i Jordan. 

Supruga Kim Kardashian West (38) čestitala mu je na Twitteru. 

- Gledala sam kako naporno radi i daje dušu u svaku ideju i sve što stvara. Onaj koji je radio s Kanyeom se ne čudi kako je pretvorio milijunske dugove u carstvo od milijardu dolara u samo četiri godine - rekla je Kim. 

Iza Kanyeja i Jay-Z-ja koji je na drugom mjestu, ostali su još Drake koji je zaradio 75 milijuna dolara (505 milijuna kuna), Diddy sa 70 milijuna dolara (471,5 milijuna kuna), Travis Scott s 58 milijuna (390,7 milijuna kuna), Eminem s 50 milijuna (336,7 milijuna kuna)... 

2018 MTV EMA

Nicki Minaj je 12. na listi s zarađenih 195,3 milijuna kuna. Njena konkurentica Cardi B 13. je na redu što je odličan poredak s obzirom na to da je kao najmlađa glazbenica na toj listi ostvarila 188,5 milijuna kuna. One su ujedno i jedine žene na hip-hop ljestvici. 

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri jer prijave traju do 14. listopada.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?