Obavijesti

Show

Komentari 2

Kanye najplaćeniji: Zaradio je milijardu kuna, Jay-Z je drugi

Kanye najplaćeniji: Zaradio je milijardu kuna, Jay-Z je drugi
11

Iako je Jay-Z zaradio 81 milijun dolara, odnosno 545 milijuna kuna i ranije ove godine je proglašen prvim hip-hop milijarderom, West je gotovo udvostručio svoju zaradu jer je prije oporezivanja zaradio 150 milijuna dolara

VIDEO

Američki reper Kanye West (42) prema Forbesu je proglašen najplaćenijim hip-hop pjevačem ove godine. Prešao je tako 'svog brata' Jay-Z-ja, punog imena Shawn Corey Carter (49). Ta je odluka donesena na temelju prihoda prije oporezivanja u periodu od lipnja 2018. do lipnja 2019. 

President Donald J. Trump Meets West and Brown

- Brojke se temelje na podacima Nielsen Musica, Pollstara, Bandsintowna i intervjuima sa stručnjacima i na izjavama zvijezda - istaknuo je Forbes. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:53

Iako je Jay-Z zaradio 81 milijun dolara, odnosno 545 milijuna kuna i ranije ove godine je proglašen prvim hip-hop milijarderom, West je gotovo udvostručio svoju zaradu jer je prije oporezivanja zaradio 150 milijuna dolara (milijardu kuna). Osim toga, Westova kolekcija obuće Yeezy koju ima u suradnji s Adidasom bolje stoji nego prošle godine. 

22916792

- Neka svjetlost je zasjala kad sam došao na ideju da napravim atletsku obuću - rekao je Kanye u intervjuu ovog ljeta i dodao da je Yeezy poželjan jednako kao i Jordan. 

Supruga Kim Kardashian West (38) čestitala mu je na Twitteru. 

- Gledala sam kako naporno radi i daje dušu u svaku ideju i sve što stvara. Onaj koji je radio s Kanyeom se ne čudi kako je pretvorio milijunske dugove u carstvo od milijardu dolara u samo četiri godine - rekla je Kim. 

Iza Kanyeja i Jay-Z-ja koji je na drugom mjestu, ostali su još Drake koji je zaradio 75 milijuna dolara (505 milijuna kuna), Diddy sa 70 milijuna dolara (471,5 milijuna kuna), Travis Scott s 58 milijuna (390,7 milijuna kuna), Eminem s 50 milijuna (336,7 milijuna kuna)... 

2018 MTV EMA

Nicki Minaj je 12. na listi s zarađenih 195,3 milijuna kuna. Njena konkurentica Cardi B 13. je na redu što je odličan poredak s obzirom na to da je kao najmlađa glazbenica na toj listi ostvarila 188,5 milijuna kuna. One su ujedno i jedine žene na hip-hop ljestvici. 

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri jer prijave traju do 14. listopada.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'