Show

Komentari 0

Kanye paradira s kopijom bivše supruge Kim: 'Identične su!'

Kanye paradira s kopijom bivše supruge Kim: 'Identične su!'

West je od srijede službeno razveden od Kim, a njezinu dečku brani da im viđa djecu

Nakon što se razišao prošle godine od supruge, reality zvijezde Kim Kardashian (41), reper Kanye West (44) ne prestaje mijenjati djevojke. Pogotovo jer je razvod od srijede i služben. Trenutačno je u vezi s kopijom bivše žene, modelom Chaney Jones (25), s kojom se počeo viđati dva tjedna nakon prekida s glumicom i modelom Julijom Fox (32).

Paparazzi su par ulovili u Miamiju na aerodromu. Kanye je Chaney nježno držao ispod ruke, a nisu otkrili kamo su se zaputili. Mlada influencerica u licu i tijelu podsjeća na najslavniju Kardashianku, iako tvrdi da ništa nije radila na sebi. Kopira je čak i stilom oblačenja.

Njegovi obožavatelji uvjereni su kako je sve zapravo veliki marketinški trik. Kopije Kim dobiju pet minuta slave, a on pokušava izazvati njezinu ljubomoru te skrenuti pozornost na sebe i svoj novi album "Donda 2".

Kim je već neko vrijeme u sretnoj vezi s komičarem Peteom Davidsonom (28), kojega Kanye nemilosrdno vrijeđa preko svih društvenih kanala i u spotovima, a takvim ponašanjem je reper na sebe navukao bijes javnosti koja smatra kako pretjeruje i javno psihički zlostavlja majku svoje četvero djece. West je čak pokazao i poruku koju mu je Davidson poslao.

- Nikad ne bih stao na put tvojoj djeci. To je obećanje. Kako ćete vi odgajati svoju djecu, vaša je stvar, a ne moja. Nadam se da ću ih moći upoznati jednog dana i da ćemo svi biti prijatelji - napisao mu je komičar.

A Kanye mu je bijesno odgovorio da neće nikad upoznati njegovu djecu.

Čini se kako reperu ide sve nizbrdo nakon raskida s Kim, jer nije zaživjelo ni njegovo umjetničko ime Ye. Sad mu preostaje borba na sudu za skrbništvo i podjelu imovine. Kim je promijenila svoje ime iz Kardashian-West u samo Kardashian nakon što je to odobrio sudac na Višem sudu u Los Angelesu. Odvjetnica Laura Wasser, koja zastupa Kardashian, optužila je Westa da je "strateški" promijenio svog pravnog zastupnika kako bi usporio postupak. Westova nova odvjetnica je Samantha Spector, a ranije ga je zastupao Chris Melcher. 

Najčitaniji članci