Obavijesti

Show

Komentari 26

Kaos u srpskom realityju: Sa stolcem pogodio svog cimera...

Kaos u srpskom realityju: Sa stolcem pogodio svog cimera...
6

Spaho je tijekom emisije počeo vrijeđati Ivanovu djevojku. U jednom trenutku uperio je limenku prema Jeleni, a Ivana nazvao običnom ped****inom

VIDEO

Svađe, tuče, seks, svakodnevica su srpskih reality programa. Ovaj put dvoje kandidata koji se već mjesecima nalaze u luksuznoj vili 'Parovi' prešli su granicu. Ivan Marinković, koji je javnosti poznat kao bivši suprug pjevačice Goce Tržan, ali i prvi natjecatelj reality showa koji je tadašnjoj djevojci 'napravio' dijete u live prijenosu i Sulejman Spaho potukli su se u nedjeljnom programu.

Spaho je tijekom emisije počeo vrijeđati Ivanovu djevojku. U jednom trenutku uperio je limenku prema Jeleni, a Ivana nazvao običnom ped****inom. Nekoliko sekundi nakon, limenka se otvorila i poprskala Jelenu koja je počela vrištati. Niti ona mu nije 'ostala dužna' s obzirom na to da ga je pogodila bocom u glavu. 

Marinković je u jednom trenutku zgrabio stolac te pogodio Spahu koji nekoliko sekundi nije mogao doći k sebi. Osiguranje je odmah skočilo na Ivana i 'izbacilo' ga iz programa. Ipak, kako prenose srpski mediji, Marinković iako je prekršio osnovno pravilo, nije diskvalificiran. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tucaaaa Spahi otvorili glavu 1 deo

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Video je u kratkom roku postao pravi hit na društvenim mrežama, a mišljenje obožavatelja ovog formata je podijeljeno. 

- Ivana i Jelena stalno provociraju. Zaslužili su diskvalifikaciju. Ne znamo zašto im produkcija stalno 'gleda kroz prste'. Što se treba napraviti da budu izbačeni? Treba pasti 'mrtva glava'? - samo su neki od komentara ispod video snimke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Podsjetimo, i prošli mjesec nekadašnji natjecatelji srpskog reality showa 'Parovi' Nina Prlja (26) i Tin Mlivić (20) gostovali su u emisiji 'Upoznajte Parove' na televiziji Happy. Ipak, nije sve išlo po planu voditeljice Slađane Petrušić Slađe (35) koja je izgubila kontrolu i napala Tina. Iz takta ju je izbacilo kada je komentirao, kako kaže, vezu dijete natjecatelja Ivana Marinkovića i Miljane Kulić

- Izgubila je kontrolu i izvadila bubicu. Počela se derati i ošamarila me. Nije se ispričala i prijeti joj otkaz. Tražit ću odštetu preko 10.000 eura - rekao nam je Mlivić. 

Cijelu 'akciju' Tin je objavio na društvenim mrežama i nazvao ju 'divnom voditeljicom'. Mnogi su osudili Slađin postupak pa pisali kako nema pravo istjerati bilo koga s posjeda koji nije u njezinom vlasništvu. 

- Jedina riječ koju za 'voditeljicu' mogu reći je da je uličarka i da je jedna od onih koja se poslodavcu nerijetko smije iza leđa, a ujedno i ponizno klanja. Sve u svemu, pametno su postupili, a ona budući da ne zna za sram, neka uzme Zakon i pročita ga, kako ne bi morala raditi za druge - rekla je Mlivićeva pratiteljica. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu