Obavijesti

Show

Komentari 16

Karan: Znao nas je natirati da se rasplačemo, ali od smija...

Karan: Znao nas je natirati da se rasplačemo, ali od smija...
8

I drugi brojni prijatelji s estrade posvetili su mu nekoliko lijepih riječi. Na društvenim mrežama od Ćubija se oprastio i Tony Cetinski, Asim Ugljen, Marijana Batinić...

VIDEO

Tradicionalan novogodišnji koncert Tamburaškog orkestra Hrvatske radiotelevizije već se 17. godinu odvija se pod već dobro poznatim naslovom Valceri, polke i druge špelancije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:10

Ove godine nastupao je i splitski pjevač Goran Karan (55) koji je nakon prve pjesme održao emotivni govor posvećen velikom prijatelju Damiru Mihanoviću Ćubiju koji je u srijedu preminuo nakon borbe sa zloćudnom bolesti. 

- Hvala svima što ste došli večeras ovdje. Ovo što ću vam sada otpjevati je nešto što bi htio da odnesete doma. Uz jednu situaciju koja se dogodila danas i koju ja moram reći. Drag prijatelj, čovik veliki, Ćubi, Damir Mihanović je danas otiša s ovog svita. Pisma se zove 'Živila ljubav', a on je nas zna natirat da se rasplačemo, ali od smija. Zato Ćubi sritno ti bilo - rekao je Karan, pogledao gore i zapjevao pjesmu koju je posvetio preminulom splitskom šansonijeru, kantautoru i interpretatoru glazbe. 

I drugi brojni prijatelji s estrade posvetili su mu nekoliko lijepih riječi. Na društvenim mrežama od Ćubija se oprastio i Tony Cetinski, Asim Ugljen, Marijana Batinić..

- Počivao u miru i hvala ti na svakom osmjehu i dobroti koju si dijelio uvijek sa svima oko sebe Damir Ćubi Mihanović. Nabaci Oliveru koji balun tamo gori i pozdravi ga - napisao je Tony Cetinski. 

- Bio sam klinac kada sam se upoznao sa likom i djelom Damira Mihanovića Ćubija. Tu vrstu pozitivne energije koja je prštala na sve strane, tu vrstu magnetne karizme sam rijetko kada vidio. Uvijek kada bih na TV-u ili inom naletio na njega, ozario bih se, jer me beskrajno zabavljao. Jednostavna, ta energija koja je prštala iz njega me privlačila. I kada sam čuo da ću snimati s njime, iskreno, bio sam presretan. Netko želi snimati s Johnnyem Deppom, netko sa Robertom De Nirom, a ja sam htio snimati sa Ćubijem - napisao je između ostalog Asim.

- A budaletino moja najdraža... Zbogom ti dragi prijatelju i siguran sam da na nebu sad počinje najbolji party... Mirno spavaj i pozdravi ekipu... -napisao je Đelo Jusić Jr. 

Preminuo legendarni Splićanin Ćubi nakon zloćudne bolesti...
Preminuo legendarni Splićanin Ćubi nakon zloćudne bolesti...

Tužna vijest pogodila je i Marijanu Batinić koja je na društvenim mrežama napisala: 'Gradelavat ćemo mi umjesto na Šolti na nekom još ljepšem mjestu. Mirno spavaj. Volimo te'. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin