Obavijesti

Show

Komentari 2

Kardashianka opet u školi: Bila je pratnja na maturalnoj zabavi

Kardashianka opet u školi: Bila je pratnja na maturalnoj zabavi
8

Biti na maturalnoj večeri s Khloe Kardashian učinilo me najsretnijim čovjekom. Nikada neću zaboraviti ovu noć. Toliko sam zahvalan na svemu, piše Khloein obožavatelj Narbeh

VIDEO

Khloe Kardashian (34) vratila se u srednju školu kako bi svog superfana Narbeha otpratila na maturalnu večer. Fan je šokirao sve na plesu kada se pojavio s Khloe. Prema njegovim društvenim mrežama dalo se naslutiti da on i njegova omiljena Kardashianka nešto spremaju. A njegov je Instagram inače preplavljen fotografijama slavnih sestara. Čak je i sebe nazvao Narbeh Kardash na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kopija Kim Kardashian 01:16

- Sretnog srca idem na spavanje. Imao sam magičnu noć - napisao je starletin fan uz brojne fotke maturalne večeri s Khloe koje je podijelio s pratiteljima.

Zahvalio se Kardashianki na svemu, na ljubavi, podršci i porukama, njezinom timu i svojim roditeljima što su mu omogućili da ispuni svoju najveću želju.

- Biti s Khloe učinilo me najsretnijim čovjekom na svijetu. Osjećao sam se kao da smo rođaci. Nikada neću zaboraviti ovu noć. Uživajte u ovim predivnim slikama. Toliko sam zahvalan na svemu -  piše Narbeh.

Prijatelji su mu odmah pozavidjeli i obasuli ga komentarima.

Khloein izlazak s obožavateljem dolazi dan nakon što je izjavila da odnos s bivšim suprugom Lamarom Odomom (39) nije narušen i da između njih nema zle krvi. 

Košarkaš Lamar Odom je prije nekoliko dana, gostujući u radijskom emisiji, rekao da još uvijek voli svoju bivšu suprugu. Na pitanje o mogućnosti pomirenja između bivših ljubavnika, Lamar je bio iskren.

Kim Kardashian

- Ne znam, vjerojatno biste je morali pitati. Budim se nadajući se tome - rekao je košarkaš, a uz to je i demantirao navode o tome da su potpisali sporazum o povjerljivosti dok su bili zajedno, već da su vjerovali jedno drugom. 

Lamar: 'Budim se u nadi da ću se pomiriti s Khloe Kardashian'
Lamar: 'Budim se u nadi da ću se pomiriti s Khloe Kardashian'

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka nitko ne želi u blizini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin