Show

Komentari 3

Kardashianku napali na eventu: 'Pokaži malo poštovanja prema Halle, ona je vrhunska glumica'

Kardashianku napali na eventu: 'Pokaži malo poštovanja prema Halle, ona je vrhunska glumica'

Prvi se put pojavila u javnosti nakon što je vijest o Tristanovoj ponovnoj nevjeri i djetetu s drugom javno objavljena, a na dodjeli nagrada nije djelovala osobito raspoloženo, što su mnogi krivo protumačili

Khloe Kardashian (37) ponovno proživljava dramu, a glavni je krivac opet otac njezine kćeri True (3), Tristan Thompson (30). Khloe se već jednom nakon prevare vratila košarkašu, a sad je otkriveno da je dobio dijete s drugom ženom koje je navodno začeto na njegov 30. rođendan, dok je bio u vezi s Khloe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kardashianka se pojavila sa sestrom Kim (41) i mamom Kris (66) na dodjeli nagrada People’s Choice Awards kad ju je kamera ulovila s nezgodnim izjavom lica tijekom govora Halle Berry (55). 

Na društvenim mrežama napali su ju da je tako reagirala na Halle, a ona je jednim statusom razjasnila situaciju.

- Razočaravajuće je što je moje lice odalo takav izraz. Halle Berry je takva sila. Apsolutno je zadivljujuća i iznimno talentirana. Ja jedva da sam u vlastitom tijelu trenutno. Molim vas da ne pokušavate iščitati ništa, i također vas molim da me ne napadate jer ste nešto pretpostavili - napisala je na Twitteru.

Navodno je osobna trenerica Maralee Nichols tužila Tristana zbog ne plaćanja alimentacije, a Thompson joj je navodno htio platiti 74 tisuće dolara, što je okvirno pola milijuna kuna da u tajnosti pobaci dijete.

 

Najčitaniji članci