Obavijesti

Show

Komentari 3

Karijera Adriane Lime: Nosila je grudnjak od 32 milijuna kuna

Karijera Adriane Lime: Nosila je grudnjak od 32 milijuna kuna
21

Viktorijina anđelica sinoć je odradila svoju posljednju Victoria's Secret reviju u New Yorku. U suzama se oprostila od šetanja pistom te otišla u mirovinu

VIDEO

Adriana Lima (37) nakon 20 godina karijere, sinoć je u New Yorku imala svoju oproštajnu reviju Victoria's Secreta. Naime, manekenka je otišla u mirovinu, a povodom toga je i zaplakala na pisti. 

- Draga Victoria, hvala ti što si mi pokazala svijet, podijelila svoje tajne i, najvažnije, nisi mi samo dala krila već si me naučila letjeti - napisala je Adriana. 

Lima je u manekenskom poslu od 1999., a prvu reviju za Victoria's Secret nosila je 2000. u Cannesu, u Francuskoj. Tada su ju okitili zlatnim lancima. Sljedeći put je pistom prošetala već 2001. kada su ju cijelu obukli u crveno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt Adriana Lima at the #vsfs2001 ❤️ @adrianalima

A post shared by Victoria's Secret 🦋 (@vsfsvictoriassecret) on

Godinu poslije, Adriana je nosila Victoria's Secret reviju u New Yorku. Prošetala je u zavodljivom donjem rublju s ukrasima ruže, a na noge je obula čizme iznad koljena. 

Na pisti u New Yorku pojavila se i 2003. kada su joj stavili krila i obukli je u ljubičasto.

Godinu nakon, Victoria's Secret nije imala reviju već je organizirala turneju, ali 2005. Adriana se 'ušarenila' i ponovno prošetala pistom. U bijelom je blistala 2006. kada su čak i čipkasti plašt 'stavili' na nju.

Iduće godine se kao prava tigrica pojavila na pisti, također s plaštom, ali drugačijeg dizajna nego što je bio prethodni. 

Lima je 2008. ponovno imala krila te pokazala publici jedan od najskupljih grudnjaka na svijetu. Cijena tog 'The Black Diamond Fantasy Miracle Bra' je 32 milijuna kuna.

Sljedeću godinu je pauzirala zbog trudnoće s prvim djetetom, a 2010. je nosila grudnjak u vrijednosti 13 milijuna kuna. 

Godinu poslije, kada je već zakoračila u tridesete, 'nakitila' se za pistu. Obukla je rukavice, visoke čarape, crna krila i ljubičasto donje rublje. Slično je bilo i 2012. kada je imala šljokičasti grudnjak, gaćice visokog struka, plašt i čizme iznad koljena sa zlatnim detaljima. U ruci je nosila i šešir koji se uklapao u kombinaciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen Adriana at VSFS 2012 I love this segment - @adrianalima

A post shared by Victoria's Secret Models 🇧🇷 (@victsecretmodels) on

Na Victoria's Secret reviji u New Yorku 2013. Adriana je bila 'vatrena'. Crvene štikle, rukavice, donje rublje i haltere upotpunila su krila u istoj boji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She is she is she is walking💗🎵 #vsfs2013

A post shared by VSFS Throwbacks (@vsfstb) on

Prije četiri godine šetala je pistom u Londonu sva u crnom, a kao dodatak rublju imala široku suknju i čipkasta krila. U ružičastoj kreaciji prošetala je 2015., obula je zelene štikle, a krila su joj bila raznobojna. 

Victoria

Iduće godine, 2016., nastavila je sa šarenilom pa je obukla ljubičasto donje rublje, žute čizme iznad koljena s plavim uzorcima te svjetlo plava krila. 

Prošle godine se ponovno 'zacrnila', ali s ogromnim osmijehom na licu. Nosila je kreaciju s velikim krilima i ultra visokim čizmama. Svoju posljednju reviju obilježila je srebrno bijelom kombinacijom, a dok je šetala pistom jaki osjećaji su prevladali. 

Model Adriana Lima presents a creation during the 2018 Victoria

Nitko ih ne želi u svojoj blizini jer su toksični i nepredvidivi: Ovo su tri najzlobnija znaka zodijaka!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...