Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Karijera Adriane Lime: Nosila je grudnjak od 32 milijuna kuna

Viktorijina anđelica sinoć je odradila svoju posljednju Victoria's Secret reviju u New Yorku. U suzama se oprostila od šetanja pistom te otišla u mirovinu

Foto: Instagram/kolaž
3 komentara

Adriana Lima (37) nakon 20 godina karijere, sinoć je u New Yorku imala svoju oproštajnu reviju Victoria's Secreta. Naime, manekenka je otišla u mirovinu, a povodom toga je i zaplakala na pisti. 

- Draga Victoria, hvala ti što si mi pokazala svijet, podijelila svoje tajne i, najvažnije, nisi mi samo dala krila već si me naučila letjeti - napisala je Adriana. 

Foto: Instagram/orijent

Lima je u manekenskom poslu od 1999., a prvu reviju za Victoria's Secret nosila je 2000. u Cannesu, u Francuskoj. Tada su ju okitili zlatnim lancima. Sljedeći put je pistom prošetala već 2001. kada su ju cijelu obukli u crveno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt Adriana Lima at the #vsfs2001 ❤️ @adrianalima

A post shared by Victoria's Secret 🦋 (@vsfsvictoriassecret) on

Godinu poslije, Adriana je nosila Victoria's Secret reviju u New Yorku. Prošetala je u zavodljivom donjem rublju s ukrasima ruže, a na noge je obula čizme iznad koljena. 

Foto: Instagram/orijent

Na pisti u New Yorku pojavila se i 2003. kada su joj stavili krila i obukli je u ljubičasto.

Godinu nakon, Victoria's Secret nije imala reviju već je organizirala turneju, ali 2005. Adriana se 'ušarenila' i ponovno prošetala pistom. U bijelom je blistala 2006. kada su čak i čipkasti plašt 'stavili' na nju.

Foto: Instagram/orijent

Iduće godine se kao prava tigrica pojavila na pisti, također s plaštom, ali drugačijeg dizajna nego što je bio prethodni. 

Foto: Instagram/orijent

Lima je 2008. ponovno imala krila te pokazala publici jedan od najskupljih grudnjaka na svijetu. Cijena tog 'The Black Diamond Fantasy Miracle Bra' je 32 milijuna kuna.

Foto: Instagram/orijent

Sljedeću godinu je pauzirala zbog trudnoće s prvim djetetom, a 2010. je nosila grudnjak u vrijednosti 13 milijuna kuna. 

Godinu poslije, kada je već zakoračila u tridesete, 'nakitila' se za pistu. Obukla je rukavice, visoke čarape, crna krila i ljubičasto donje rublje. Slično je bilo i 2012. kada je imala šljokičasti grudnjak, gaćice visokog struka, plašt i čizme iznad koljena sa zlatnim detaljima. U ruci je nosila i šešir koji se uklapao u kombinaciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen Adriana at VSFS 2012 I love this segment - @adrianalima

A post shared by Victoria's Secret Models 🇧🇷 (@victsecretmodels) on

Na Victoria's Secret reviji u New Yorku 2013. Adriana je bila 'vatrena'. Crvene štikle, rukavice, donje rublje i haltere upotpunila su krila u istoj boji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She is she is she is walking💗🎵 #vsfs2013

A post shared by VSFS Throwbacks (@vsfstb) on

Prije četiri godine šetala je pistom u Londonu sva u crnom, a kao dodatak rublju imala široku suknju i čipkasta krila. U ružičastoj kreaciji prošetala je 2015., obula je zelene štikle, a krila su joj bila raznobojna. 

Victoria's Secret Fashion Show 2016 - Runway - Paris | Autor: Ian West/Press Association/PIXSELL Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL

Iduće godine, 2016., nastavila je sa šarenilom pa je obukla ljubičasto donje rublje, žute čizme iznad koljena s plavim uzorcima te svjetlo plava krila. 

Prošle godine se ponovno 'zacrnila', ali s ogromnim osmijehom na licu. Nosila je kreaciju s velikim krilima i ultra visokim čizmama. Svoju posljednju reviju obilježila je srebrno bijelom kombinacijom, a dok je šetala pistom jaki osjećaji su prevladali. 

Model Adriana Lima presents a creation during the 2018 Victoria's Secret Fashion Show in New York | Autor: MIKE SEGAR/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: MIKE SEGAR/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Nitko ih ne želi u svojoj blizini jer su toksični i nepredvidivi: Ovo su tri najzlobnija znaka zodijaka!

Naši partneri pišu
Message