Obavijesti

Show

Komentari 24

Karleuša izazvala novi skandal: Okrenula leđa i Mariji Šerifović

Karleuša izazvala novi skandal: Okrenula leđa i Mariji Šerifović

Marija, koja je koristila mnogo gore riječi od 'obukla si se kao tetka' prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija, napisala je Jelena nakon Marijinog komentara na spornu situaciju

Kontroverzna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) je često zbog brojnih skandala glavna tema javnosti. Nakon navodne afere njezinog muža Duška Tošića, sada se javno prepucava s 18-godišnjom kandidatkinjom emisije 'Zvezde Granda' Vanjom Knežević

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Karleuša operirala samo grudi 01:15

'Instagram rat' pjevačice i kandidatkinje traje već tjedan dana, odnosno od 14. ožujka nakon što je emitirana emisija u kojoj je Jelena oštro iskomentirala kandidatkinju koja je zatim na društvenim mrežama objavila story u kojem su njezini fanovi izvrijeđali članicu žirija. 

Karleuša ju rasplakala u emisiji pa su je diskvalificirali: 'Koliko nepravde mi se treba nanijeti?'
Karleuša ju rasplakala u emisiji pa su je diskvalificirali: 'Koliko nepravde mi se treba nanijeti?'

Cijeloj drami za vikend se pridružila i mentorica mlade pjevačice Marija Šerifović (36) koja je u svom izlaganju o spornoj temi zapravo rekla kako ne podržava niti jednu stranu. Odnosno, da se sve to nije trebalo dogoditi na ovaj način. 

Marija je izgleda time razljutila svoju kolegicu Jelenu koja se ponovo javila putem društvenih mreža i zaokružila ovu priču. 

- Da nisam mentalno veoma jaka, teško bih mogla podnijeti sve ono što 26 godina u ovom poslu trpim. Moja karma je takva da sve što dotaknem, pretvaram u energetski kaos. Plašim se da netko drugi na mom mjestu ne bi mogao izdržati sav pritisak medija i društvenih mreža koji je konstantan i nemilosrdan - napisala je na Instagramu. 

Istaknula je i koliko je jaka. 'Jednom u 100 godina, rodi se žena kojoj NITKO NE MOŽE NIŠTA, jer je ona tako odlučila', napisala je pjevačica na kraju svoje poruke.

Iako prvotno nije spominjala nikoga direktno, svima je bilo jasno kako se poruka odnosi na Vanju i Mariju. 

Karleušine kćeri imaju 11 i 12 godina, a zbog 'Zvezda granda' im šalju prijetnje na Instagramu
Karleušine kćeri imaju 11 i 12 godina, a zbog 'Zvezda granda' im šalju prijetnje na Instagramu

Jelena i njezin PR tim su zbog komentara na društvenim mrežama zatražili diskvalifikaciju Vanje što se na kraju i dogodilo.

Pjevačica je, nakon Marijine objave, na svom Instagramu napisala što misli o reakciji kolegice:

- Marija, koja je koristila mnogo gore riječi od 'obukla si se kao tetka' prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentiranje nečijeg pjevanja, odijevanja i scenskog nastupa nikako ne može biti 'psihičko zlostavljanje' već dio našeg posla kao žirija. Svatko tko ima psihičke smetnje i konstruktivnu kritiku smatra torturom, ne treba se baviti showbusinessom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć milijuna mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je jasno osudila cijelu ovu farsu, bit ću još jača - poručila je Jelena.