Show

Komentari 20

Karleuša na suđenje došla sva u bijelom: Sude joj za napad na fotografa, prijeti joj čak i zatvor

Karleuša na suđenje došla sva u bijelom: Sude joj za napad na fotografa, prijeti joj čak i zatvor

Jeleni se sudi jer je prije dvije godine napala fotografa Kurira koji ju je snimao na grobu njene majke. Terete je za zlostavljanje i mučenje, a zbog toga joj prijeti zatvor

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (42), meta je za skandale. Iako neke radi sama prozivajući druge na društvenim mrežama, ovoga puta u skandal je uključen i sud.

POGLEDAJTE VIDEO

Kareluša je tako viđena da u pratnji svog odvjetnika u četvrtak izlazi iz Palače pravde u Beogradu, potpuno obučena u bijelo.

Bijela boja, koja sugerira nevinost, smatraju njeni pratitelji, ne zna se koliko bi joj mogla pomoći.

Naime, kako pišu srpske Nezavisne novine, protiv Kareluše je na sudu u Beogradu podignut optužni prijedlog zbog napada i vrijeđanja fotografa Kurira, Vladimira Šporčića. 

Ako se presuda donese u korist spomenutog, Jelena bi mogla završiti i u zatvoru.

Naime, prije dvije godine, nakon tragične smrti Jelenine majke, Divne Karleuše, fotograf je bio na radnom zadatku gdje je fotografirao grob preminule radijske voditeljice, a Jelena, koja se u tom trenutku zatekla na mjestu događaja, prema riječima Šporčića, istog je fizički napala, pljuvala i vrijeđala.

Zbog svega navedenog, Treće osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je optužni prijedlog gdje ju se tereti za zlostavljanje i mučenje, a sud bi uskoro trebao i zakazati početak suđenja. Kako piše navedeni medij, za ovo kazneno djelo predviđena je kazna zatvora u trajanju i do godinu dana.

Kao i u dosadašnjim skandalima, Jelena se i po pitanju ovoga oglasila na svom Instagram profilu.

- Nejasno je kako su fotografi i njegov vozač uopće preživjeli to 'mučenje i zlostavljanje'? Naime, oni su 'samo radili svoj posao' na groblju i fotografirali ovu opasnu ženu dok čisti grob svoje majke... Dva uplašena i nezaštićena muškarca nikada ne trebaju šetati sami po groblju i fotografirati! Jer svašta se može dogoditi ako nalete na 'karakondžulu'. Npr. mučenje i zlostavljanje. A nije isključeno ni silovanje - napisala je Jelena gdje su, očekivano, brojni obožavatelji podržali njezin komentar opravdavajući ju kako se sve dogodilo dok je bila na groblju te da isto nije mjesto za fotografiranje.

Najčitaniji članci