Show

Komentari 173

Karleuša: 'Sram vas bilo što me pljujete, bolja sam riba od J.Lo!'

Karleuša: 'Sram vas bilo što me pljujete, bolja sam riba od J.Lo!'

Najbolja sam mačka koja je hodala ovim podnebljem. A suglasnost većine mi je bitna koliko i rezultati izbora u Bocvani u Africi! I da, potpuno je nebitno imam li 20, 30, 40 ili 150 godina..., poručila je pjevačica

 Srpskoj pjevačici Jeleni Karleuši (42) zasmetalo je što, kako kaže, svi hvale pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez (51) kad se skida i stavlja fotografije na kojima je gola, a njoj spočitavaju manjak krpica. 

POGLEDAJTE VIDEO

- Naravno da ste svi licemjeri. O tome da sam ja daleko bolja ‘riba’ od Jennifer Lopez i nekih desetak godina mlađa da i ne govorim. Sve strano nam je top, a domaće pljujemo... Ali u kojoj bih ja rupi života bila kad bih slušala što mi Balkan ima za reći - kaže bijesna Karleuša.

Dodaje kako je ona ionako i kad je gola zapravo najbolje odjevena na estradi. 

– Najbolja sam mačka koja je hodala ovim podnebljem. A suglasnost većine mi je bitna koliko i rezultati izbora u Bocvani u Africi! I da, potpuno je nebitno imam li 20, 30, 40 ili 150 godina... Mene te brojke i ti parametri za seljake ne zanimaju - poručuje pjevačica.

Inače, po medijima joj se spočitavalo da kopira Jennifer Lopez u oblačenju. Dok se ona prepira s obožavateljima i “hejterima”, njezin brak s nogometašem Duškom Tošićem (36) i dalje je upitan. Iako negiraju preljube i probleme, dok Duško igra u Turskoj, ona je s kćerima Atinom (12) i Nikom (11) u beogradskoj vili. Jelena često ističe kako su njezine kćeri divno odgojene, imaju odlične ocjene u školi i uzorne su. 

- U kući sam majka, nisam u scenskom kostimu. To što ja imam svoj posao nema veze s tim kakva sam majka niti to mene određuje. Mogu vam samo reći da su moje cure ponosne na mene - rekla je.     

Najčitaniji članci