Show

Komentari 34

Karleuša u uskom kombinezonu pokazala grudi 'do pupka' pa je napali: 'Kao da si za jednu noć'

Karleuša u uskom kombinezonu pokazala grudi 'do pupka' pa je napali: 'Kao da si za jednu noć'

U posljednje vrijeme njezini pratitelji sve više komentiraju njezine obline i tvrde kako sve 'frca' od silikona. Nije im promaknulo ni što pjevačica prije objave na društvenim mrežama svoje fotografije redovito 'pegla'

Kontroverzna folk pjevačica Jelena Karleuša (41) nedvojbeno na gotovo svakoj fotografiji koju objavljuje na društvenim mrežama ističe svoje bujne obline. U prvi plan uvijek stavlja grudi.

Pogledajte životnu priču Jelene Karleuše:

To je učinila i na posljednjoj objavi na Instagramu. Pozirala je u bijelom kombinezonu s prorezom do pupka koji joj je otkrivao grudi.  Kombinaciju je upotpunila bijelom šiltericom i bijelom torbicom.

Njezini vjerni obožavatelji ponovno su joj u komentarima pohvalili izgled. 

- Kraljice, brutalna si - pisali su joj.

No, bilo je i onih koje Jelena nije toliko impresionirala.

- Meni izgledaš bez veze. 'Koliko para za jednu noć?, tako mi izgleda tvoj stajling - jedan je od komentara.

Karleuša se na komentare nije obazirala te niti na jedan od njih nije ni odgovorila. U posljednje vrijeme njezini pratitelji sve više komentiraju njezine obline i tvrde kako sve 'frca' od silikona. Nije im promaknulo što pjevačica često koristi Photoshop kako bi fotografije prije objave na društvenoj mreži 'popeglala'.

Jeleni takvo što ne smeta. Dok oni tjeraju po svom i ispituju o očiglednim korekcijama, Jelena se hvali da kako vrijeme odmiče, ona izgleda sve mlađe...

- Koliko sam stara? Imam 18 godina, kuje. Ne pitaš to čistokrvnog vampira - odbrusila je bujna cajka nedavno. 

Najčitaniji članci