Show

Komentari 43

Karmela pozirala bez šminke: Ovo sam ja. Zadovoljna, sretna

Karmela pozirala bez šminke: Ovo sam ja. Zadovoljna, sretna

Osnovni razlog moje molbe za prekid radnog odnosa zdravstvene je prirode. U jednom trenutku organizam kaže dosta, pojasnila je Vukov-Colić odlazak s HRT-a

Bivša voditeljica HRT-a Karmela Vukov-Colić (52) pozirala je bez šminke pa napisala: 'Ovo sam ja. Zadovoljna i nasmijana. A kako ste mi vi danas?'. Nakon tog podviga uslijedili su brojni pozitivni komentari pa su joj tako pisali da je prirodna i lijepa žena koja se nije unakazila filerima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Super si, Karmela, uvijek nasmijana - isticali su. U komentarima joj je emotikon srca ostavila pjevačica Novih fosila, Sanja Doležal (58). 

Karmela na HRT-u ne radi već tri godine, a sada vodi emisiju 'Zdrava jabuka'. S gostima razgovara o zdravlju te prodaje medicinske preparate.

Dugogodišnji posao voditeljice na HRT-u nije planirala napustiti i o tome nije razmišljala, ali život je napisao drugi scenarij.

- Osnovni razlog moje molbe za prekid radnog odnosa zdravstvene je prirode. Godinama sam gurala, ustajala u četiri ujutro, radila jutrima, večerima, subotama, nedjeljama, bila na terenima, snimanjima, ponekad i više od deset sati dnevno, i sve je to super - jer radila sam posao koji volim. No, u jednom trenutku organizam kaže dosta - ispričala je za Gloriju

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: 

Najčitaniji članci