Obavijesti

Show

Komentari 3

Karmelu usrećila Zagrepčanka: Naklon do poda, divna gospođo

Karmelu usrećila Zagrepčanka: Naklon do poda, divna gospođo
4

Bivša HRT-ova voditeljica ostala je iznenađena vozačicom koja ju je u prometnoj gužvi pustila ispred sebe. Kasnije ju je vidjela kako je izletjela iz automobila i pomogla osobi oštećena vida pa ju je javno pohvalila

VIDEO

Karmelu Vukov Colić (52) oduševila je jedna Zagrepčanka koju je susrela u kvartu Trešnjevka. Događaj je podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama, a priču je nazvala 'Priča o nama'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Doris 01:09

- Koliko često na gradskim prometnicama naletite na nepristojne i potencijalno opasne ljude? One koji po Slavonskoj voze cik-cak stišćući nemilice gas, one koji na Vukovarskoj ili Selskoj iz trake za lijevo projure ravno i trube, iznervirani, svima koji se prestrojavaju po propisu? Ili one koji još nisu usvojili da vanjski trak uvijek izlazi iz kružnog toka? One koji galame, pokazuju neke prste, prostače, ponekad i pljunu u vaš prozor (da, i to se događa!)? E, pa, ovo nije priča o njima. Ovo je jedna sasvim druga priča... Mjesto radnje: Trešnjevka, vrijeme radnje: danas - započela je Karmela. 

Spomenula je vozačicu koja joj je dala prednost na jednom raskrižju u gužvi. Pomislila je odmah da se radi o jednoj divnoj ženi jer joj je ostavila mjesta da se uključi u promet. 

- Prošla sam ispred nje, ušuljala se u traku do, onu koja ide ravno, dok je moja dobročiniteljica ostala u traci za lijevo. Sad smo stajale auto uz auto, rame uz rame... Još sam joj jednom mahnula u znak zahvale, a ona uzvratila. Semafor je svijetlio crveno i time priječio prijelazak sljedećeg, velikog i gužvovitog raskršća - pojašnjava. 

Posebno ju je dirnulo kada je vozačica pomogla osobi oštećena vida koji je s bijelim štapom prelazio preko zebre. Zeleno svjetlo za pješake se ugasilo, a on je i dalje polako prelazio. 

- No to je ono raskršće s puno traka i komadima nogostupa među njima, i učinilo mi se da gospodin prelazi nekako 'ukoso', izlazeći sa zebre prema prometnom traku... Kakva divna žena - pomislila sam još jednom kad ugledah kako je vozačica iz auta kraj moga dotrčala, uzela gospodina pod ruku i prevela ga preko ceste, a onda se hitro vratila u vozilo. Kakva divna žena!!! Upalilo se zeleno i mi smo otišle svaka svojim putem. I nisam joj stigla reći - zato pišem: Naklon do poda, divna gospođo - napisala je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Tatjana Jurić pokazala što ju je dočekalo na terasi: 'Ne diram ih i ne smetam im, ali vraćaju se...'
NIJE IZAŠLA IZ KUĆE

Tatjana Jurić pokazala što ju je dočekalo na terasi: 'Ne diram ih i ne smetam im, ali vraćaju se...'

Omiljenu voditeljicu Tatjanu Jurić dočekale su male lisice na njenoj terasi. Iako je na početku mislila da je samo jedna, kasnije je otkrila da su se na njenoj terasi smjestile tri lisice

Hrvatica plovi kruzerom čak 11 mjeseci i igra u dva mjuzikla: 'Ovdje su pravila jako stroga!'
TALENTIRANA PLESAČICA I PJEVAČICA

Hrvatica plovi kruzerom čak 11 mjeseci i igra u dva mjuzikla: 'Ovdje su pravila jako stroga!'

Plus+ Dora Pletikosa priča nam kako je pjevati i plesati ploveći oceanom koji ju je odvojio od obitelji, ali omogućio nesvakidašnju životnu pustolovinu
Jakov Kitarović na modnu reviju stigao u društvu prijateljica
BIO JE DOBRO RASPOLOŽEN

Jakov Kitarović na modnu reviju stigao u društvu prijateljica

Jakov Kitarović na modnoj reviji družio se sa Snježanom Schillinger i njezinim kolegicama