Obavijesti

Show

Komentari 3

Karmelu usrećila Zagrepčanka: Naklon do poda, divna gospođo

Karmelu usrećila Zagrepčanka: Naklon do poda, divna gospođo
4

Bivša HRT-ova voditeljica ostala je iznenađena vozačicom koja ju je u prometnoj gužvi pustila ispred sebe. Kasnije ju je vidjela kako je izletjela iz automobila i pomogla osobi oštećena vida pa ju je javno pohvalila

VIDEO

Karmelu Vukov Colić (52) oduševila je jedna Zagrepčanka koju je susrela u kvartu Trešnjevka. Događaj je podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama, a priču je nazvala 'Priča o nama'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Doris 01:09

- Koliko često na gradskim prometnicama naletite na nepristojne i potencijalno opasne ljude? One koji po Slavonskoj voze cik-cak stišćući nemilice gas, one koji na Vukovarskoj ili Selskoj iz trake za lijevo projure ravno i trube, iznervirani, svima koji se prestrojavaju po propisu? Ili one koji još nisu usvojili da vanjski trak uvijek izlazi iz kružnog toka? One koji galame, pokazuju neke prste, prostače, ponekad i pljunu u vaš prozor (da, i to se događa!)? E, pa, ovo nije priča o njima. Ovo je jedna sasvim druga priča... Mjesto radnje: Trešnjevka, vrijeme radnje: danas - započela je Karmela. 

Spomenula je vozačicu koja joj je dala prednost na jednom raskrižju u gužvi. Pomislila je odmah da se radi o jednoj divnoj ženi jer joj je ostavila mjesta da se uključi u promet. 

- Prošla sam ispred nje, ušuljala se u traku do, onu koja ide ravno, dok je moja dobročiniteljica ostala u traci za lijevo. Sad smo stajale auto uz auto, rame uz rame... Još sam joj jednom mahnula u znak zahvale, a ona uzvratila. Semafor je svijetlio crveno i time priječio prijelazak sljedećeg, velikog i gužvovitog raskršća - pojašnjava. 

Posebno ju je dirnulo kada je vozačica pomogla osobi oštećena vida koji je s bijelim štapom prelazio preko zebre. Zeleno svjetlo za pješake se ugasilo, a on je i dalje polako prelazio. 

- No to je ono raskršće s puno traka i komadima nogostupa među njima, i učinilo mi se da gospodin prelazi nekako 'ukoso', izlazeći sa zebre prema prometnom traku... Kakva divna žena - pomislila sam još jednom kad ugledah kako je vozačica iz auta kraj moga dotrčala, uzela gospodina pod ruku i prevela ga preko ceste, a onda se hitro vratila u vozilo. Kakva divna žena!!! Upalilo se zeleno i mi smo otišle svaka svojim putem. I nisam joj stigla reći - zato pišem: Naklon do poda, divna gospođo - napisala je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba