Show

Komentari 2

Katarina Baban održala je prvu modnu reviju: Došao ju podržati i dečko kojeg rijetko viđamo

Katarina Baban održala je prvu modnu reviju: Došao ju podržati i dečko kojeg rijetko viđamo

Podršku lijepoj glumici došla je dati bolja polovica. Njezinog dragog, inače kineziologa Igora Subotića, nemamo priliku često viđati. Glumici su osim njega podršku dali i njezini roditelji

Glumica i dizajnerica Katarina Baban (33) održala je prvu samostalnu modnu reviju svog brenda 'Lilith'. Glavna tema bila je nova božićna kolekcija, međutim ubrzo je pala u drugi plan jer se ukazala daleko važnija pa i zanimljivija pojava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, podršku lijepoj glumici došao je dati dečko, inače kineziolog Igor Subotić (34), kojeg nemamo priliku često viđati. Ali i njezini roditelji.

 Katarina je s velikim osmijehom na licu pozirala s roditeljima i voljenim Igorom, a bila je odjevena u bijelu, šljokičastu haljinu na jedno rame.

Na reviji su se okupila brojna poznata domaća lica, poput plesačice Valentine Walme (28), glumice Ane Vilenice (43), pjevačice Lane Jurčević (37) te mnogih drugih.

Svestrana Osječanka 2014. godine pokrenula je vlastiti modni brend Lilith by Katarina Baban, a njezine kreacije rado nose brojne popularne dame s hrvatske javne scene, poput Semente Rajhad (30), Doris Pinčić (33), Jagode Kumrić (29), Ane Herceg (40) te mnogih drugih.

Podsjetimo, Igor i Katarina upoznali su se u srednjoj školi i on joj je bio pratnja na maturalnoj zabavi, no nakon škole su se razišli.  2015. godine ponovno su završili zajedno i od tada su nerazdvojni.

- Išli smo zajedno u srednju školu i on mi je bio pratnja na maturalnoj zabavi. Poslije smo se razdvojili, ali od početka je nekako sve upućivalo na to da smo suđeni jedno drugome - rekla nam je glumica jednom prilikom. 

Najčitaniji članci