Obavijesti

Show

Komentari 5

Katarina nije servirala predjelo: 'Dobro je da sam ispala sada...'

Katarina nije servirala predjelo: 'Dobro je da sam ispala sada...'
8

Miliju vas recepti zadnjih nekoliko epizoda, komentirao je Ivan Pažanin, a Željka Klemenčić s tim se složila na kušanju. Tomislav Špiček najviše joj je zamjerio to što je predebelo narezala kuhanu šunku

VIDEO

U četvrtak navečer u polufinalnoj epizodi showa Tri, dva, jedan - kuhaj, četiri su se djevojke borile za ostanak u showu i prolaz u finale, a simpatična Katarina ispala je zbog velike greške - nije stigla dovršiti svoje jelo.

Žiri je pripremio četiri recepta za četiri polufinalistice - Franku, Dinu, Anu i Katarinu te je svaka djevojka trebala odabrati jedan recept s kojim će se predstaviti stručnom žiriju. Franka je imala pravo prvenstva odabira jer je bodovno bila najjača, a Katarina je bila najslabija pa je morala skuhati ono što joj je ostalo.

- Baš dobivam ono što nisam htjela, ali što je - tu je - kazala je Katarina koja je već u početku kuhanja porezala prst, što ju je dodatno usporilo. S druge strane, žiri je zamjerio Franki što je odabrala, po njima, najjednostavniji recept. 

- Miliju vas recepti zadnjih nekoliko epizoda - komentirao je Ivan Pažanin, a Željka Klemenčić s tim se složila na kušanju. Tomislav Špiček najviše joj je zamjerio to što je predebelo narezala kuhanu šunku:

Tri, dva, jedan - kuhaj RTL

- Nisam zadovoljan s ovim, imam dojam da smo u četvrtoj ili petoj epizodi sedme sezone…“ - rekao je Tomislav. Ni Ana i Dina nisu previše briljirale te je žiri komentirao da su obje imale puno boljih izvedbi, no ipak je najgore prošla Katarina koja nije stigla pripremiti predjelo, pa je žiriju poslužila samo glavno jelo - sarmice od janjetine i popečke od slanutka.

- Pogreška je što nemate umak, ali vaše je punjenje od janjetine jako ukusno i polpete od slanutka mi se sviđaju, ali sve bi bilo drugačije da imate umak. A za predjelo, meni je jako žao što ga niste dovršili - izjavio je Pažanin te je bilo jasno da će zbog te velike greške Katarina dobiti niske ocjene koje su je stajale ostanka u showu.

- Draže mi je ispasti sada nego kad si korak do titule i nagrade. Cure, samo hrabro naprijed - zaključila je Katarina koja će sutra navijati za svoju Anu. Dina, Franka i Ana odlaze u finale, a samo će jedna od njih odnijeti glavnu nagradu i postati najbolja kuharica amaterka u Hrvatskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin