Obavijesti

Show

Komentari 38

Katarina Đuderija iz Splita: Skupi snage, pjevaj iz noćne

Katarina Đuderija iz Splita: Skupi snage, pjevaj iz noćne
25

U prvoj emisiji treće sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu' nije nedostajalo smijeha i glazbenih talenata. Medicinska sestra žiri je oduševila izborom i izvedbom pjesme

VIDEO

Počela je treća sezona showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. Na audicijama u Zagrebu i Splitu mnogi kandidati su pokušali impresionirati tročlani žiri koji čine Tony Cetinski, Ivana Mišerić i Goran Lisica Fox. U prvoj emisiji nove sezone žiri je oduševila Katarina Đuderija, 19-godišnja medicinska sestra iz Splita. Pjevala je pjesmu 'Dodiri od stakla' Nine Badrić i 'Simply The best' Tine Turner. 

- Sve svoje obaveze usklađujem prema poslu, osjećajna sam  osoba, napravit ću sve što mogu. Pacijenti me vole jer se šalim s njima. Nikad se ne ponašam prema njima kao prema brojci. To je ono što ih veseli. Noći su mi uglavnom mirne, a ujutro radim punom parom - rekla je Katarina koja je pri odlasku od žirija u šali otpjevala 'Mogu ja preživjeti sve, skupi snage, pjevaj iz noćne'.

Tony iznenadio kandidatkinju

Anu Radonić (16), Tony Cetinski iznenadio je kad ju je došao poslušati kako pjeva u njenom vlastitom domu. Bez odlaska na audiciju Ana je ušla među sto najboljih, a Tony je bio veoma zadovoljan njezinom izvedbom.

Mnogo smijeha i glazbenih talenata

U šali nazvan 'kapoera kandidat', Tomislav Vranješ (18) izveo je čak i par pokreta pred žirijem prije nego što je otpjevao pripremljene pjesme. Uz kandidate su bili i članovi obitelji, a neki se nisu libili koristiti i dodatne rekvizite kako bi njihova izvedba što bolje uspjela. Zbog upornosti, bilo je i natjecatelja koji su pjevali bez obzira na opaske žirija. Neki se nisu složili s izjavama žirija, no zaključili su da za sve postoji druga prilika te da je ponekad bitno samo sudjelovati. Glazbenih talenata, zanimljivih izjava, kao ni smijeha u prvoj emisiji treće sezone showa nije nedostajalo. 

'I Tonyja bih mogla skinuti'

Ivana, koja inače radi kao konobarica, sigurna u svoje pjevanje i izgled, ocijenila se devetkom. Iako je prvo planirala otpjevati od Magazina 'Opijum', odlučila se za pjesmu Danijele Martinović 'Pleši sa mnom' jer je veselija. Izjavila je kako inače bolje pjeva, no pošto je spavala sat vremena, ne može pokazati sve što zna. 

- Mogla bih i Tonyja skinuti da sam se naspavala - rekla je Ivana koja ipak nije uspjela zadiviti žiri.

'Svjestan sam toga da sam zgodan'

Dino Martinović sa sobom je kao podršku poveo curu Hanu Mijić koja je priznala da je poprilično ljubomorna djevojka. Žiri je pohvalio izgled mladog kandidata, a on nije skrivao da je svjestan kako je zgodan. 

- Ti si meni malo sumnjiv, imaš curu, ali vidim ja da ti malo šećeš - našalio se Tony s kandidatom.

No, Hana je poručila svim curama da je Dino samo njezin. Uspio je pridobiti žiri, te ćemo imati priliku i dalje gledati njegove nastupe.

'Nisam imao pojma tko je Ivana Mišerić'

Marko Ružman u Zagreb je na audiciju došao iz malog zagorskog mjesta, te je otkrio da u gradu ni ne bi volio živjeti. Žiriju se predstavio s jednom zagorskom pjesmom i sve njegove članove pošteno nasmijao. Vjerovao je da bi ga djevojke više primjećivale kad bi prošao dalje u natjecanje. Cetinski mu je pošten, a nije znao tko je Ivana Mišerić dok nije došao na audiciju. Iako je pokupio simpatije, ipak nije prošao dalje.

Oni idu dalje

Valentina Wagner (18) dobila je priliku za još jedno dokazivanje iako se žiri prvotno predomišljao, kao i Milijana Mijatović (16). Milijana je žiri osvojila svojim pomalo neobičnim karakterom. Sa sobom na audiciju ponijela je vjevericu Božu. Tony se našalio da je prije riječ o Božici koja ima ciklus. 

Frane Brajković (20) također je pokupio simpatije žirija nakon što je otpjevao 'I Don't wanna MIss a Thing'. Matija Krnjak iz Međimurja svidio se žiriju nakon što je otpjevao pjesmu 'Budi moja voda' pa je prošao dalje. Došao je s prijateljem Damirom koji ga u nastavku showa ipak neće pratiti.  Damir je otpjevao 'Jednom kad noć' od Opće opasnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti