Katastrofalne posljedice: Zbog implantata 'izgubila' bradavice | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
40 komentara

Katastrofalne posljedice: Zbog implantata 'izgubila' bradavice

Patricia, kći njemačkog pjevača šlagera Roberta Blanca, u dvije je godine smršavjela oko 30 kilograma te je zategnula lice, a zatim je poželjela podići silikonske grudi koji su joj se 'spustile' nakon mršavljenja

Foto: Privatni album
40 komentara

Najvažniji dio mog tijela je uništen. Naučila sam da treba cijeniti male nedostatke. Želim natrag svoje pomalo spuštene grudi - zavapila je njemačka reality zvijezda Patricia Blanco (47). Starleta je u prosincu željela podići i učvrstiti grudi no zbog komplikacija prilikom operacije, ostala je bez bradavica. 

Foto: Youtube/PrintScreen

Njemački kirurg joj je zbog stavljanja implantata 'pomicao' bradavice, ali je ignorirao znakove komplikacija te je nastavio s operacijom. Patricia je zatim otišla drugom kirurgu u Düsseldorf koji joj je savjetovao da se hitno podvrgne novoj operaciji jer su joj bradavice, kako je rekao, odumrle zbog nedovoljne prokrvljenosti. 

Foto: Youtube/PrintScreen

- Samo sam htjela vratiti ženstvenost, a sada umjesto bradavica imam rupe. Liječnici mi tvrde da više nikada neću imati osjet u bradavicama niti ću moći dojiti - rekla je Patricia, u Njemačkoj najpoznatija kao kći pjevača šlagera Roberta Blanca (81).

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Sloj mrtve kože starleti su odstranili, a bradavice će joj 'rekonstruirati' tkivom njenih stidnih usana - piše njemački Bild.

Cijeli, kako tvrdi, mučni proces, prolazila je pred TV kamerama emisije njemačkog kanala Pro Sieben. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Patricia je u dvije godine smršavjela i oko 30 kilograma te je zategnula lice, a zatim je poželjela podići silikonske grudi koji su joj se 'spustile' nakon mršavljenja. 

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

Starleta, koja je sudjelovala u njemačkoj verziji Big Brothera i avanturističkom showu 'Jungle Camp', posvađala se sa slavnim ocem jer tvrdi da joj ne pruža 'odgovarajući financijsku pomoć'. Okušala i u pjevačkim vodama no to joj nije uspjelo pa se počela baviti vođenjem hotela. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Naši partneri pišu
Message