Show

Komentari 18

Kate blista u izazovnoj haljini: S Williamom se opustila u autu

Kate blista u izazovnoj haljini: S Williamom se opustila u autu

Iako su nedavno prozvali Kate da je premršava, britanski su mediji ovaj put hvalili eleganciju i opuštenost vojvotkinje koja se pojavila u čipkastoj haljini britanskog dizajnera Alexandera McQueena...

Princ William (37) i vojvotkinja Kate Middleton (37) pojavili su se sinoć na gala večeri Royal Variety Performance u kazalištu London Palladium na West Endu.

Ovo je njihov treći dolazak na svečani show koji svake godine tradicionalno započinje ulaskom kraljevske obitelji u dvoranu. Kraljevski par opustio se više nego inače pa su ih fotoreporteri ulovili kako se 'popravljaju' prije dolaska pred uzvanike. 

Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge leave The London Palladium after attending The Royal Variety Performance

POGLEDAJTE VIDEO:

Kate je zablistala u čipkastoj haljini britanskog dizajnera Alexandera McQueena čiju je vjenčanicu 2011. nosila, a William je odabrao klasičan crni smoking. Iako rijetko u javnosti izražavaju osjećaje, par se nekoliko puta pred svima nježno zagrlio. 

The Royal Variety Performance, Arrivals, London Palladium, UK - 18 Nov 2019

Zarada od ulaznica na ovom događaju ide za pomoć stotinama zabavljača i umjetnika diljem Velike Britanije kojima treba pomoć zbog starosti, bolesti ili drugih poteškoća.

Iako su nedavno prozvali Kate da je premršava, britanski su mediji ovaj put hvalili eleganciju i opuštenost vojvotkinje. 

POGLEDAJTE VIDEO:


 

Najčitaniji članci