Obavijesti

Show

Komentari 17

Kate prije Williama pokazivala duge noge, oblačila kič haljine

Kate prije Williama pokazivala duge noge, oblačila kič haljine
20

Williama je navodno osvojila kada je ju prvi put ugledao 2002. na humanitarnoj reviji na kojoj je bila odjevena u potpuno prozirnu haljinu. Haljina je godinama kasnije prodana na aukciji za 105 tisuća dolara

VIDEO

Kate Middleton danas puni 39 godina. Rođendan će proslaviti u krugu obitelji u Norfolku u njihovoj vili Anmer Hall gdje su proveli i Božić dok je kraljica Elizabeta II. (94) odlučila ostati u dvorcu Windsor, objavila je britanska novinska agencija PA. 

Royal visit to Strathearn

Vojvotkinja od Cambridgea rođena je 9. siječnja 1982. u Readingu u imućnoj građanskoj obitelji. Kako joj je otac bio menadžer za British Airways, od malena je često putovala i selila se, a u jednom razdoblju s obitelji je živjela i u Jordanu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Princ George slavi 7. rođendan 01:06

Prije no što je upisala studij na sveučilištu St. Andrew u Škotskoj, gdje je upoznala supruga, princa Williama (38), odlučila je godinu dana pauzirati te je putovala svijetom, a najviše je boravila u Čileu i Italiji. 

Royal visit to Evelina London Children

Vojvotkinja visoka 175 centimetara je s vremenom postala ikonom stila zahvaljujući pažljivom odabiru stručnjaka i suradnika koji je odijevaju u jednostavne i elegantne kombinacije pristupačnih brendova.

Otkad je počela obnašati dužnosti kao članica kraljevske obitelji, nerijetko se dogodi da se ono što je odjenula, 'plane' iz svih trgovina u roku nekoliko dana. 

Royal visit to East Anglia Children

No iako je danas poznata po elegantnim i jednostavnim kompletićima i modrim haljinama, Kate nije uvijek njegovala takav stil. 

Royal visit to Pakistan - Day Four

Williama je navodno osvojila kada je ju prvi put ugledao 2002. na humanitarnoj reviji na kojoj je bila odjevena u potpuno prozirnu haljinu. Haljina je godinama kasnije prodana na aukciji za 105 tisuća dolara (oko 644.000 kuna).

Kate dress

Kada je već bila poznata kao Williamova djevojka, Kate je 2004. pozirala u kratkoj suknji i košulji te dugim čizmama ispred Palače Blenheim. 

Kate Middleton at Game Fair, Blenheim Palace, Oxfordshire, Britain  - Aug 2004

Britanci su je 2008. oduševljeno hvalili jer se nije libila odjenuti kao 'disco kraljica' na humanitarnom tulumu.

Kate i William prekršili pravilo od šest ljudi, družilo ih se devet
Kate i William prekršili pravilo od šest ljudi, družilo ih se devet

Kate je tada odjenula ultra kratke hlačice i blještavi zeleni top, a na sve je 'nabacila' ružičastu torbicu.

Par se vjenčao 29. travnja 2011., a dan kraljevskog vjenčanja, kao i dan nakon, u Velikoj Britaniji bili su državni praznici. 

Duke and Duchess of Cambridge 1st wedding anniversary

Kate je izabrala vjenčanicu modne kuće Alexander McQueen, koju je, šuškalo se, platila 2,6 milijuna kuna, dok je vjenčanje navodno stajalo 210 milijuna kuna. 

Royal Wedding - Arrival Westminister Abbey

Danas, gotovo deset godina kasnije, golupčići imaju troje djece: prinčeve Georgea (7) i Louisa (2) te kćer Charlotte (5).

U prosincu su bili na trodnevnoj turneji Kraljevskim vlakom kroz Veliku Britaniju i zahvaljivali radnicima na prvoj liniji za njihove napore u borbi protiv korona virusa, ali je njihovo putovanje naišlo na kritike onih koji su smatrali da se putovanje nije trebalo održati dok zemlja bilježi značajan broj slučajeva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao