Show

Komentari 4

Kate i William prekršili pravilo od šest ljudi, družilo ih se devet

Kate i William prekršili pravilo od šest ljudi, družilo ih se devet

Kraljičina grofovija Norfolk inače ima pravilo da se samo šest osoba, uključujući djecu, može sastajati na otvorenom ako nisu izu istog kućanstva. Policija poduzima mjere protiv onih koji to ne poštuju

Princ William (38) i Kate Middleton (38) optuženi su kako su se nehotice oglušili na pravilo prema kojem na okupljanju za vrijeme pandemije može biti maksimalno šest ljudi nakon što su se u Sandringhamu družili s princom Edwardom (56) i njegovom obitelji. 

Kraljevski je par zajedno sa svojom djecom, princom Georgeom (7), princezom Charlotte (5) i princom Louisom (2) tada bio i s prinčevom suprugom Sofijom (55) te njihovom djecom: kćeri Lady Louise Windsor (17) i sinom Jamesom (13).

POGLEDAJTE VIDEO:

Posjetili su Luminate, šumu s božićnom tematikom zajedno s predstavnicima javnosti. Stigli su odvojeno, no Daily Mail piše kako su kraljevski izvori naglasili da se nisu namjeravali okupljati kao skupina od devetero ljudi.

Britain

Dok su šetali osvijetljenom stazom, viđeni su kako se 'miješaju' i čavrljaju u nekoliko navrata, iako su držali socijalnu distancu. Kraljičina grofovija Norfolk inače ima pravilo da se samo šest osoba, uključujući djecu, može sastajati na otvorenom ako nisu izu istog kućanstva. Također, policija poduzima potrebne mjere protiv onih koji se sastaju u većim skupinama. 

- Očito je da su kršili pravila za suzbijanje pandemije, jer ih je bilo devet iz dva odvojena domaćinstva. Očito su se svi zabavljali u večernjim izlascima - rekao je jedan od posjetitelja koji je vidio grupu. 

The Duke and Duchess of Cambridge visit Ireland - Day 1

Kraljevski izvori tvrde kako njihov kontakt nije bio namjeran, već da su obitelji odvojeno šetale stazom te da su se razdvojili čim su stigli.

- Kao što će svi s djecom znati, ima trenutaka kada je teško držati dvije obitelji razdvojene - dodao je. 

Royal Family at Windsor Castle

 

Najčitaniji članci