Obavijesti

Show

Komentari 9

Kate: Princ William i ja jedva čekamo dobiti još jednu bebu

Kate: Princ William i ja jedva čekamo dobiti još jednu bebu
10

Vojvotkinji od Cambridgea najljepši dar u ovoj godini bilo bi drugo dijete. Uspješno je prebrodila postporođajnu depresiju, a sinčić George zbližio ju je s kraljicom

VIDEO

Imamo savršen plan. U sljedećih pet godina želimo stvoriti veliku obitelj. Složili smo se da bi troje djece bilo idealno. Ne bismo voljeli da George ostane sam jer je William odrastao uz brata, a ja uz sestru i brata, te iz iskustva znamo da je sve ljepše kad je netko kraj tebe, rekla je nedavno Kate Middleton

Iako dodaje da joj je najvažnije da joj djeca budu zdrava, kaže da bi voljela imati kćer koju bi mogla razmaziti baš kao što zaslužuje princeza i članica engleske kraljevske obitelji.

Obožavatelji u euforiji nakon što je pokazala trbuščić

Samo nekoliko tjedana prije Kateina 32. rođendana mediji su se raspisali o njezinoj navodnoj drugoj trudnoći. Nakon što su je nekoliko puta snimili u uskim haljinama u kojima joj se vidio trbuščić, obožavatelji su počeli slaviti. Ni vojvotkinja ni William nisu htjeli komentirati novinske napise, samo su zagonetno rekli da će javnost na vrijeme saznati kad stiže princ ili princeza.

Kate je uspjela smekšati i strogu kraljicu

Jedinac George ima tek pet i pol mjeseci, a već se priprema za prvo veliko putovanje. Engleski prijestolonasljednik na proljeće će s roditeljima posjetiti Australiju i Novi Zeland. Iako se šuškalo da će Kate na put povesti majku Carole, malenog Georgea ipak će, otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji, čuvati dadilja Jessie Webb (71).

- Ništa se ne može ostvariti bez kraljičina blagoslova. Elizabeta II. više vjeruje Jessie jer je čuvala i Williama kad je bio mali - kažu na engleskom dvoru. 

Petomjesečnom dječaku pošlo je za rukom ono što čak ni odraslima nije uspjelo. Njegovo rođenje je smekšalo kraljicu za koju mnogi kažu da djeluje bezosjećajno i grubo, a prinčeva prisutnost čak je promijenila i Elizabetino mišljenje o vojvotkinji Kate.

- Nikad nisu bile previše bliske. Kraljica je stalno gunđala da Kate krši tradiciju kako bi što više sličila pokojnoj princezi Diani i pridobila medije na svoju stranu, ali vidi se da su u posljednje vrijeme nerazdvojne. Osobito su se povezale na božićnom ručku, a to najbolje dokazuje fotografija na kojoj Elizabeta, umjesto strogog stiska ruke, grli i ljubi Kate - kažu vojvotkinjini prijatelji.

Ikoni stila od mode je važniji humanitarni rad

Kate je prinčevim rođenjem uspjela vratiti izgubljenu popularnost engleskoj dinastiji, a 2014. izabrana je i za najbolje odjevenu ženu svijeta. Iza sebe je ostavila Beyoncé (32) i glumicu Kerry Washington (36). Laska joj što drugi kopiraju njezin stil, ali radije se bavi važnijim stvarima.     

Dok u modi nastoji biti umjerena poput pokojne princeze Diane, vojvotkinja se, baš kao i Williamova majka, više angažira u humanitarnom radu. Pomaže siromašnima i bolesnima, a slaba točka su joj djeca.

- Dok je bila studentica, nekoliko tjedana je bila u Čileu. Pomagala je organizacijama koje se brinu za zaštitu okoliša, a danas sa suprugom podupire akcije koje se bore protiv nasilja u školama, a često posjećuje i oboljele od raka - hvale je prijatelji. Dodaju da su joj osobito drage kreativne terapijske radionice za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju jer i sama obožava umjetnost.

Skandalozno: Williamu je podvalila tuđe dijete?

I kad se činilo da ništa u Kateinu životu ne može biti bolje, kanadski tjednik Globe objavio je kontroverzni tekst prema kojemu princ George uopće nije Williamov sin.

- Supruga princa Charlesa, Williamova oca, navodno je tražila DNK testiranje kako bi dokazala da je Kate spavala s drugima iako je u braku s princom - piše tabloid Globe.

Vodi se tajni rat između Camille i vojvotkinje

Camilla Parker Bowles (66), koja je dugo bila u tajnoj vezi s oženjenim Charlesom, navodno je rekla Kate Middleton da će je William zamijeniti mlađom ljubavnicom čim njihov sin bude punoljetan. Camilla i vojvotkinja od Cambridgea nikad nisu bile u dobrim odnosima, a jaz između njih se pojačao poslije Georgeova rođenja.

- Kate nimalo ne vjeruje toj ženi i ne želi je vidjeti ni blizu sina jedinca. Strahuje da će Camilla jako loše utjecati na dječaka - piše novi Globe. Dugogodišnja nesnošljivost između članica kraljevske obitelji navodno je pogodila i kraljicu Elizabetu II. koja se, tvrde Kanađani, zbog njihovih svađa ranije vratila u Buckinghamsku palaču iz dvorca u Škotskoj, gdje se odmarala.

- Kate je osjećajna, ali naučila je da život pod povećalom javnosti ima više nedostataka nego prednosti. Dok se žuti tisak zabavljao članovima dinastije, njih su mučili slatki problemi. Princ William i obitelj nisu se imali vremena baviti tračevima o sebi jer su morali pripremiti rođendansku zabavu za vojvotkinju - kaže izvor blizak paru.

Često su razdvojeni, ali ljubav im je jača nego ikad

I dok se Kate posvetila odgoju sina, princ William ponovno se vratio u školske klupe. Budući engleski kralj nedavno je upisao desetotjedni tečaj iz agronomije pa ga zbog predavanja često nema kod kuće. Kate kaže da im razdvojenost neće naškoditi jer ih sad još više veže princ George.     

Kraljičina istraga pokazala da je princezu Dianu ubio Hrvat Boris?

Vojvoda William od Cambridgea (31) stiže u Hrvatsku s ekipom od osam specijalaca. U brdima će tražiti Borisa, koji je, prema istrazi njegove bake, kraljice Elizabete II. (87), skrivio smrt princeze, na naslovnici je objavio kanadski list Globe.

- Kraljičin tim godinama je istraživao pogibiju princeze Diane i ljubavnika Dodija Fayeda u Parizu u ljeto 1997. Sad tvrde da su ubojstvo naručili međunarodni trgovci oružjem jer se Diana borila za zabranu mina - rekli su časopisu neimenovani izvori. Nesreću je, piše kanadski Globe, izazvala grupa koju je vodio spomenuti Boris. Tabloid ga zove hrvatskim ubojicom koji je svojoj ekipi navodno naredio da pokvari kočnice Dianina Mercedesa.

 - Boris se sakrio u tunelu Pont de l’Alma. Jakim je svjetlima zaslijepio vozača Henrija Paula, koji je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u stup - piše Globe i tvrdi da je kraljica informacije s unukom Williamom podijelila još ljetos, nakon rođenja prijestolonasljednika Georgea.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu