Obavijesti

Show

Komentari 2

Katie Holmes iznenadila publiku kada se skinula u novom filmu koji je režirala i producirala...

Katie Holmes iznenadila publiku kada se skinula u novom filmu koji je režirala i producirala...
5

Radnja filma se odvija u New Yorku za vrijeme pandemije Covida-19, a Katie u filmu društvo pravi glumac Jim Sturgess koji glumi ulogu čovjeka s kojim mora dijeliti unaprijed rezervirani smještaj

Glumica Katie Holmes (43) skinula se u novom filmu 'Alone Together' u kojem tumači glavnu ulogu. Film je režirala i producirala, a u njemu se pojavljuje i posebna gošća.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

U jednoj sceni vidimo holivudsku miljenicu u donjem rublju kako skida grudnjak, ali to je sve što je odlučila otkriti. 

Glumica nije morala tražiti jako daleko kako bi pronašla pravu pjevačicu koja će otpjevati obradu pjesme 'Blue Moon' koja se pušta preko uvodne špice njenog novog filma. U romantičnoj komediji prikazuje se pjevački debi njezine 16-godišnje kćeri, Suri Cruise.

Radnja filma se odvija u New Yorku za vrijeme pandemije Covida-19, a Katie u filmu društvo pravi glumac Jim Sturgess koji glumi ulogu čovjeka s kojim mora dijeliti unaprijed rezervirani smještaj. Film je izašao krajem srpnja, a već je dobro ocijenjen od strane filmskih kritičara.

Podsjećamo, Katie je dobila Suri u braku s holivudskim glumcem Tomom Cruiseom (60), a nakon razvoda priča se da on uopće ne viđa svoju kćer.

Tom Cruise prestao s estetskim zahvatima? Evo kako izgleda...
Tom Cruise prestao s estetskim zahvatima? Evo kako izgleda...

Iako je prema sudskoj odluci dobio pravo da viđa kćer svakog mjeseca po 10 dana, dobro upućeni izvor tvrdi kako je on tu mogućnost odbio. Navodno je razlog tome to što Suri nije u scijentologiji te zbog toga nije u kontaktu s njom. Jedino čega se pridržava navodno je alimentacija u iznosu od 33 tisuće dolara mjesečno.