Obavijesti

Show

Komentari 1

Katie Holmes nogirala kuhara jer je počela sumnjati u njega...

Katie Holmes nogirala kuhara jer je počela sumnjati u njega...

Glumicu su na početku veze brojni prijatelji upozoravali na Emilijeve namjere, a Kate ih je sad napokon polušala. No kuhar navodno ne prihvaća prekid

VIDEO

Katie Holmes (42) prekinula je vezu s talijanskim kuharom Emiliom Vitolom Juniorom (33) nasljednikom njujorškog restorana Emilio's Ballato zbog loših predosjećaja o njihovoj vezi i sumnje da je iskorištava zbog slave.

 - Činilo joj se da se ne slažu dobro, pa se odlučila povući. U početku su je prijatelji upozoravali da je Emilio koristi samo zbog slave. No zaslijepila ju je ljubav i odbijala je slušati prijateljske savjete, ali sad kad je faza prvih leptirića u trbuhu završila, počela se pitati jesu li oni zapravo cijelo vrijeme bili u pravu - otkrio je izvor za US Weekly.

Ljubio se s Katie Holmes pa je ostavio zaručnicu preko poruke
Ljubio se s  Katie Holmes pa je  ostavio zaručnicu preko poruke

Kuhar navodno prekid ne prihvaća i nada se da će njih dvoje uspjeti prebroditi krizu kako bi mogli nastaviti tamo gdje su stali.

Podsjetimo, Emilio je prošle godine zbog Holmes ostavio svoju zaručnicu Rachel Emmons (24). Poslao je SMS poruku kad je shvatio da su ih uhvatili paparazzi i da će zaručnica doznati za aferu preko novina. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Do objave tih fotografija Rachel nije znala što se događa. On je varalica i ovo nije priča sa sretnim završetkom. Imali su konkretne planove za vjenčanje, a sad je se 'razvlači' u novinama i mora se seliti - rekla je njezina prijateljica te dodala kako je Emmons posvetila život zaručniku s kojim je bila tri i pol godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin