Show

Komentari 21

Katy Perry otkrila da je prestala brijati noge otkako je postala mama

Katy Perry otkrila da je prestala brijati noge otkako je postala mama

Američka pjevačica i članica žirija 'Američkog idola' u kolovozu je sa zaručnikom Orlandom Bloomom dočekala svoje prvo dijete, kćer Daisy Dove. Priznala je kako je od tada poprilično zauzeta

Novopečene mame moraju napraviti listu prioriteta, a pjevačica Katy Perry (36), koja je prošlo ljeto dočekala kćer Daisy Dove sa zaručnikom Orlandom Bloomom (44), odlučila je da brijanje nogu zasad jednostavno nije na toj listi.

POGLEDAJTE VIDEO:

U nedjeljnoj epizodi 'Američkog idola', gdje je Katy članica žirija, rekla je natjecateljici Cassandri Coleman: 'Vaš glas je duhovno iskustvo. S drugog je svijeta, anđeoski je. Kao novopečena majka nemam baš puno vremena, pa sam prestala brijati noge. Ali kad ste pjevali, dlake na mojim nogama digle su se pet centimetara. Osjetila sam trnce po cijelom tijelu! Bilo je nevjerojatno.'

Čak je i svojim kolegama u žiriju pokazala dlake, stavivši noge na stol.

Pjevačica je kasnije na Twitteru objavila animiranu sliku sa dlakavim nogama i napisala: 'Stvarni pogled na moje noge kad čujem kako Cassandra pjeva.', našalila se.

Perry je priznala da je biti majka najbolji posao na svijetu, ali da kad postaneš mama, sve druge stvari postaju manje važne.

- Mislim da počinješ shvaćati neke stvari kad postaneš majka... jednostavno se moraš usredotočiti na to da budeš mama. I to nije zato što ne voliš druge ljude, nego jednostavno zato što želiš biti dobar roditelj - objasnila je.

 

Najčitaniji članci