Obavijesti

Show

Komentari 0

Kawasaki 3P svira u Tvornici Kulture 19. veljače i 21. ožujka

Kawasaki 3P svira u Tvornici Kulture 19. veljače i 21. ožujka
2

Broj ulaznica za prvi koncert, u Malom pogonu, 19. veljače ograničen je na 200 komada. Drugi koncert, u Velikom pogonu, zakazan je za prvi dan proljeća 21. 3.

VIDEO

Deveteročlana postava Kawasaki 3P-a ukazat će se u subotu 14. veljače točno u podne u Dancing Bear CD shopu (Gundulićeva 7) kako bi u prodaju pustila svoj novi studijski album 'Goli zbog pasa' i ulaznice za koncert 19. veljače u Malom pogonu te za koncert 21. ožujka u Velikom pogonu Tvornice Kulture.

Broj ulaznica za koncert u Malom pogonu 19. veljače ograničen je na 200 komada. Svaki kupac ulaznice na poklon će dobiti i novi album. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna. 

Cijena ulaznica za koncert u Velikom pogonu Tvornice Kulture iznosit će 60 kn u pretprodaji te 80 kn na dan koncerta. Koncert u Velikom pogonu zakazan je za prvi dan proljeća, 21. ožujka. 

Dvjesto najzagriženijih fanova zagrebačkih fakina prisustvovat će koncert u Malom pogonu 19. 2. na kojem će biti predstavljeno trinaest pjesama s novog izdanja te pokoji hit s prethodna dva albuma. Obzirom na veliko zanimanje za najavljeni limitirani koncert, Kawasaki 3P je otvorio mail 3problema@gmail.com preko kojega 50 najbržih fanova koji navedu popis svih 13 pjesama s albuma 'Goli zbog pasa' te svoje puno ime i prezime ostvaruju pravo na rezervaciju za kupnju dvije ulaznice za koncert u Malom pogonu. Prvih 50 s točnim podacima dobit će povratni mail s informacijom o kupnji ulaznica. Bend obećava da će biti pošten i da će samo 50 najbržih i najtočnijih ostvariti svoje pravo na kupnju ulaznica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izdanje koje će prekinuti dugu ''albumsku'' pauzu Kawasaki 3P-a nosi naslov 'Goli zbog pasa'; pretposljednji studijski album 'Idu Bugari' bend je objavio u travnju 2009. godine.

Šest godina bez albuma nije značilo i mirovanje za Kawasaki 3P, svirali su uzduž i poprijeko Hrvatske i regije, gostovali na festivalima, napravili izmjene u bendu, uspješan album 'Idu Bugari' objavili na vinylu (Dancing Bear Records), a tijekom tog su perioda uspjeli iznjedriti i dva singla 'Jebotext' te 'Loš, zao', pjesmu  koja je u trenutku objave (ljeto 2014. godine) dala naslutiti da se bend ozbiljno latio studijskog posla. Najnoviji singl i video '3Problema' najavio je i konačan izlazak toliko dugo očekivanog albuma.

Materijali koji će svoje mjesto naći na albumu 'Goli zbog pasa' snimani su uz produkcijsku podršku Puležana Edija Cukerića (The Bambi Molesters, Goribor, Hladno pivo, My Buddy Moose, Gustafi...) u studijima RSL production u Novom Mestu, Studiju Kramasonic i Dancing Bear studiju u Zagrebu. Sve pjesme odsvirao je bend u cijelosti osim što je pred kraj snimanja Stjepana Jurekovića, koji je zbog privatnih razloga morao napustiti postavu, zamijenio Nikola Babić koji će od sada nadalje igrati ulogu glavnog bubnjara u mjuziklu Kawasaki 3P-a.

'Goli zbog pasa' ukupno nosi trinaest pjesama koje predvodi friško lansiran' singl '3problema'  te prateći video spot čiju režiju potpisuju Mario Borščak i Demirel Pašalić. Sve pjesme s albuma u tančine ilustriraju glazbeni svemir Kawasaki 3P-a koji je satkan od ska, punk i rock melodija, uličnog imidža i duhovitih ljubavno-socijalno-žestokih, a ponekad šarmantno besmislenih tekstova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju