Obavijesti

Show

Komentari 208

Kći dobrog tajkuna iz Sesveta natječe se u 'Životu na vagi'

Kći dobrog tajkuna iz Sesveta natječe se u 'Životu na vagi'
4

Iako je već prije uspjela izgubiti 35 kilograma, kile su se ubrzo vratile. Tvrdi da joj je idealno doći na 75 kilograma, a velika podrška joj je dugogodišnji dečko

VIDEO

Lucija Šarić (23), kandidatkinja RTL-ova showa “Život na vagi”, u reality se prijavila jer je nakupila 133,7 kilograma. Zagrepčanka, koja se želi riješiti oko 60 kila viška, živi holivudskim stilom života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

- Stvarno ne mogu reći da vodim uobičajen život. Volim odlaziti na masaže, nokte, frizuru, trepavice, družiti se sa svojim curama - kaže studentica financija i prava te vlasnica zagrebačkog kozmetičkog salona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je u jednom periodu života smršavjela 35 kilograma, kile su se ubrzo vratile.

- U četiri dana nezdrave hrane mogu dobiti četiri kile. Doslovce mi se prima što god pojedem - kaže Zagrepčanka. Tvrdi da joj je idealno doći na 75 kilograma, a velika podrška joj je dugogodišnji dečko.

- On je uvijek uz mene. Kaže mi da je sad već i moje zdravlje u pitanju zbog viška kila - tvrdi Lucija kojoj ovo nije prvi put da je na malim ekranima. Prije tri godine snimila je pjesmu “Zagrizi ritam” u suradnji s frontmenom ET-ja Adonisom Ćulibrkom Boytronicom (47), s kojim se probila na glazbenu scenu. Singl ima oko 36.000 pregleda i mnoštvo komentara.

- Imaš odličan glas. Loše komentare zanemari jer to ti mogu napisati samo ljubomorne budale. Samo ti pjevaj - neki su od komentara. Šarić je 2014. pjevala u emisiji “Lijepom našom” s Tamburašima za dušu u gradskoj sportskoj dvorani u Novalji.

Tad je dobila pohvale da ju je lijepo čuti kako pjeva drugi žanr glazbe.

Lucija je inače kći Marijana Šarića, hrvatskog tajkuna, osnivača Europatradea i više od 20 godina zastupnika Samsunga za Hrvatsku. Osim toga, Europatrade zastupa i robne marke LG i Philips, koje su mu donijele status jednog od najbogatijih Hrvata. Marijan se već godinama bori s multiplom sklerozom, koja ga je prikovala za invalidska kolica.

Mate Bulić je podrška

- Tata je dobro. Bolest mu ne ide na gore, dobro se nosi s tim - kaže Lucija. Ocu je posvetila pjesmu “Hercegovka”, koju pjeva na nastupima glazbenika Mate Bulića (60).

- Mate je tatin prijatelj i moja velika podrška - tvrdi natjecateljica showa “Život na vagi”.

Kad isteše liniju, Lucija će se vratiti glazbenoj karijeri

- Spremam još pjesama, a najviše se pronalazim u pop žanru i općenito modernijoj glazbi. Samo sam se sad prvo fokusirala na svoj izgled i gubitak kila. Želim biti zgodna cura, a ne samo slatka bucka - smije se Lucija, kandidatkinja showa “Život je na vagi”. S ostalih 17 kandidata u kući odlično se slaže, a “strogi režim” ne pada joj teško.

- Očekivala sam da će nam biti gore. Inače, ja sam rođeni pobjednik i moram u svemu biti najbolja i prva. Bojat ću se samo ako ima ovakvih poput mene u ovom showu - rekla je Lucija. Prije realityja jedva je dočekala da uđe u izolaciju jer, kako tvrdi, lakše joj se disciplinirati tamo bez previše izbora i mogućnosti.

- Ma ovdje je deset puta lakše. Inače živim sama i užurbanim tempom zbog posla i fakulteta, pa ću se malo odmoriti - tvrdi Zagrepčanka. U showu je crveni tim, a trener joj je Mario Mlinarić. Dvojac se odlično slaže, a Lucija je jedna od kandidata koja se najmanje žali na vježbe i svakodnevne naporne treninge.

- Životni san mi je bio otići negdje, smršavjeti i vratiti se. Oduvijek sam imala problema s kilogramima - rekla je Zagrepčanka. Dodala je kako, kad se vidi u ogledalu, vidi puno posla.

- Nisam imala nikad više kila. Ipak, za mene to nisu nikakva ni tuga, ni veselje, ni negiranje. Znam svoje ciljeve te da me čeka puno posla i borbe - kaže Šarić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju