Show

Komentari 3

Kći Harisa Džinovića obrisala objave s TikToka nakon što se hvalila luksuznim životom

Kći Harisa Džinovića obrisala objave s TikToka nakon što se hvalila luksuznim životom

Mlada influencerica u usponu na Instagramu ima skoro 50.000 pratitelja, a na TikTok platformi prati je čak 100.000 ljudi. Pjevač ni malo ne razumije taj fenomen

Đina Džinović kći je bosanskohercegovačkog pjevača narodne glazbe Harisa Džinovića (70) i dizajnerice Meline Džinović (40), poznatije kao Melina Harris. Đina se često na društvenim mrežama hvalila luksuznim načinom života, a sada je obrisala objave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mlada Đina sada je iznenadila svoje pratitelje te uklonila sve objave s TikToka, a na Instagramu ostavila svega nekolicinu fotografija nakon što su je mnogi kritizirali zbog objava.

Influencericu u usponu na TikToku prati više od 100 tisuća ljudi, dok na Instagramu broji gotovo 50 tisuća pratitelja. Svojedobno je na TikToku pokazala djelić luksuzne vile u kojoj s obitelji živi u Beogradu

- Ovo je veće od moje općine - glasio je samo jedan od komentara.

Đina se susrela sa mnoštvom negativnih komentara, a niti njen otac nije podržavao život koji je vodila na društvenim mrežama.

- Ja ovo danas ništa ne priznajem. Ne bi njima pao TikTok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebali bi ustajati u pet sati ujutro i odraditi smjenu - rekao je u intervjuu za Blic svojedobno.

Najčitaniji članci