Show

Komentari 1

Kći preminulog glumca oca se prisjetila emotivnim videom

Kći preminulog glumca oca se prisjetila emotivnim videom

Nikad ranije objavljenom snimkom u kojem čestita ocu rođendan i pritom ga preplaši dirnula je mnoge koji su voljeli preminulog holivudskog glumca Paula Walkera

Meadow Walker (21), kći tragično preminulog glumca Paula Walkera, šest godina nakon njegove smrti na društvenim se mrežama prisjetila slavnog oca privatnom snimkom jednog od Paulovih posljednjih rođendana.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Holivudski glumac preminuo je sa samo 40 godina u prometnoj nesreći, a njegova kći Meadow mnoge neodoljivo podsjeća upravo na svog oca. Djevojka se danas bavi modelingom, a na društvenim mrežama njezini se pratitelji broje u milijunima.

- Nikad nisam mislila da ću podijeliti ovo s vama, ali činilo mi se kao ispravna stvar za napraviti. Budite dobri i čuvajte se. Volim vas - napisala je Meadow, a simpatičnim videom u kojem čestita ocu rođendan i pritom ga preplaši dirnula je mnoge koji su voljeli Paula.

Walker se proslavio u filmovima 'Brzi i žestoki', a kad je poginuo Meadow je imala samo 15 godina. Dvije godine kasnije, tada još uvijek tinejdžerica, odlučila se boriti za pravdu. Podigla je tužbu protiv Porschea, jer je njemačkog proizvođača sportskih automobila krivila za prometnu nesreću i smrt svog oca. Zvijezda akcijskih filmova kćer je dobio u vezi s Rebeccom McBrain (46). 

Meadow je kao 18-godišnjakinja 'potiho' potpisala ugovor s modnom agencijom Women Management pod čijom okriljem djeluju neke od najslavnijih manekenki današnjice. 

 

Najčitaniji članci