Show

Komentari 69

Keanu se zaručio? Obožavatelji komentiraju da je mogao bolje

Keanu se zaručio? Obožavatelji komentiraju da je mogao bolje

Navodno se Alexandra hvalila na jednoj zabavi kako će uskoro 'zaploviti u bračne vode', a veliki prsten na ruci gotovo nikom nije promakao. Nakon što su krenula 'šuškanja' o zarukama, Instagram je zatrpan komentarima

Filmski glumac Keanu Reeves (55) nije imao ozbiljnu vezu već desetljećima, a početkom studenog prošle godine sve se promijenilo. Naime, poznati glumac pojavio se s novom djevojkom u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu.

Riječ je o Alexandri Grant (46) koju je Reeves upoznao prije desetak godina. Izgleda kako se prijateljstvo pretvorilo u ljubav, a par se nedavno odlučio za još ozbiljniji korak. Prema pisanju tabloida Women's Day, zaručili su se u tajnosti i planiraju vjenčanje. 

Navodno se Alexandra hvalila na jednoj zabavi kako će uskoro 'zaploviti u bračne vode', a veliki prsten na ruci gotovo nikom nije promakao. 

- Alex je rekla prijateljicama da ju je Keanu zaprosio u svom domu u Hollywoodu na njezin rođendan na Staru godinu, nakon što joj je priredio večeru na kojoj im je kuhao njegov omiljeni kuhar - rekao je izvor za Women's Day. Nakon što su krenula 'šuškanja' o zarukama, obožavatelji su zatrpali društvene mreže komentarima kako je glumac mogao pronaći bolju suprugu. 

- Izgleda staro. Možeš ti puno bolje - stoji u komentaru. 

Ona se bavi skulpturama, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a s glumcem ju je prije desetak godina spojio posao. Par je skupa surađivao na Reevesovim knjigama 'Oda sreći' iz 2011. i 'Sjena' koju je objavio 2015. godine. Umjetnica Alexandra mu je pomogla s vizualima knjige, a on je pisao poeziju. Projekt je bio njena prva knjiga kao umjetnici, a Reevesu prva knjiga kao piscu. Keanu se svidjelo to kako Grant komunicira s piscima da bi onda pronašla temelj za slikanje i video. Točnije, privukao ga je način na koji je s lakoćom upoznavala umjetnikovu dušu. 

- Provodimo puno vremena zajedno i puno razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsjednuti - rekla je Alexandra u intervjuu za W Magazine.

Dok su neki komentatori bili oduševljeni što je Keanu ponovno sretan u ljubavi, drugi su Alexandri zamjerili što ima sijedu kosu i 'izgleda starije od žena svoje dobi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci