Obavijesti

Show

Komentari 69

Keanu se zaručio? Obožavatelji komentiraju da je mogao bolje

Keanu se zaručio? Obožavatelji komentiraju da je mogao bolje
6

Navodno se Alexandra hvalila na jednoj zabavi kako će uskoro 'zaploviti u bračne vode', a veliki prsten na ruci gotovo nikom nije promakao. Nakon što su krenula 'šuškanja' o zarukama, Instagram je zatrpan komentarima

VIDEO

Filmski glumac Keanu Reeves (55) nije imao ozbiljnu vezu već desetljećima, a početkom studenog prošle godine sve se promijenilo. Naime, poznati glumac pojavio se s novom djevojkom u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu.

2017 Sundance Film Festival

Riječ je o Alexandri Grant (46) koju je Reeves upoznao prije desetak godina. Izgleda kako se prijateljstvo pretvorilo u ljubav, a par se nedavno odlučio za još ozbiljniji korak. Prema pisanju tabloida Women's Day, zaručili su se u tajnosti i planiraju vjenčanje. 

Navodno se Alexandra hvalila na jednoj zabavi kako će uskoro 'zaploviti u bračne vode', a veliki prsten na ruci gotovo nikom nije promakao. 

- Alex je rekla prijateljicama da ju je Keanu zaprosio u svom domu u Hollywoodu na njezin rođendan na Staru godinu, nakon što joj je priredio večeru na kojoj im je kuhao njegov omiljeni kuhar - rekao je izvor za Women's Day. Nakon što su krenula 'šuškanja' o zarukama, obožavatelji su zatrpali društvene mreže komentarima kako je glumac mogao pronaći bolju suprugu. 

- Izgleda staro. Možeš ti puno bolje - stoji u komentaru. 

Ona se bavi skulpturama, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a s glumcem ju je prije desetak godina spojio posao. Par je skupa surađivao na Reevesovim knjigama 'Oda sreći' iz 2011. i 'Sjena' koju je objavio 2015. godine. Umjetnica Alexandra mu je pomogla s vizualima knjige, a on je pisao poeziju. Projekt je bio njena prva knjiga kao umjetnici, a Reevesu prva knjiga kao piscu. Keanu se svidjelo to kako Grant komunicira s piscima da bi onda pronašla temelj za slikanje i video. Točnije, privukao ga je način na koji je s lakoćom upoznavala umjetnikovu dušu. 

- Provodimo puno vremena zajedno i puno razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsjednuti - rekla je Alexandra u intervjuu za W Magazine.

2019 LACMA Art + Film Gala

Dok su neki komentatori bili oduševljeni što je Keanu ponovno sretan u ljubavi, drugi su Alexandri zamjerili što ima sijedu kosu i 'izgleda starije od žena svoje dobi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:13
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom