Obavijesti

Show

Komentari 27

Mario Petreković oduševio žiri nastupom na francuskom jeziku i odnio pobjedu druge epizode

Mario Petreković oduševio žiri nastupom na francuskom jeziku i odnio pobjedu druge epizode
21

Počela je druga epizoda showa 'Tvoje Lice zvuči poznato - All stars'. Lica koja su oduševljavala sve gledatelje u prethodnim sezonama, sada su se okupila na jednom mjestu

VIDEO

Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić opet će pokazati svoje plesne, pjevačke i glumačke sposobnosti i pokušati oduševiti žiri, a i gledatelje.

U prošloj epizodi najviše bodova, čak 63, dobio je Saša Lozar te odnio pobjedu nakon što je uvjerljivo utjelovio sentimentalnog i gracioznog Vicu Vukova. Kao pobjednik večeri, Saša Lozar odlučio je da donaciju od 10.000 kuna dobije udruga 'Tko se boji sutra još' iz Vukovara koja se bavi pomoći i podrškom roditeljima djece s teškoćama u razvoju.

U ovoj, drugoj, epizodi poznatog showa prvi je nastupao Mario Roth kojega ovaj put gljiva nije pretjerano mazila. Imao je težak zadatak, utjeloviti i Black Eyed Peas i Shakiru s pjesmom „Girl Like Me“. Ipak, dao je sve od sebe i oduševio žiri.

- Kad sam vidio outfit muka me uhvatila, ali jednom se živi. Pa hajde da se jednom vidim u topiću i u tim crnim gaćicama - našalio se Mario.

- Primijetila se borba s knedlom. To je jako teško kontrolirati, ali podržavam što si ustrajao cijelo vrijeme na knedli nauštrb ljepote - prokomentirala je nastup Nives.

S njom su se složio i ostatak žirija, a Mario je zaslužio brojne pohvale.

- Oduševio si me kao Will. I.Am - pohvalila ga je Indira.

Idući na redu bio je Damir Kedžo koji je osvojio stage kao diva iz mjuzikla "The Greatest Showman" s pjesmom „This Is Me“. Postao je bradata žena koja u velikoj haljini svojim glasom jednostavno obara s nogu.

Kedžo je svojim glasom i nastupom apsolutno oduševio žiri.

- Bravo Kedžo. Naježila sam se, stvarno si me dirnuo. Ova je pjesma jako moćna i dirljiva i govori o tome da moramo voljeti sebe bez obzira koliko nesavršeni bili, a ti si baš to dočarao - nizala je pohvale Indira.

- Mislim da je prvi princip slobode biti to što jesi, imati pravo reći to sam ja, da se ne moraš skrivati zbog toga što jesi. Tu si poruku iznio tako divno - dodao je Goran.

Igor i Nives nastavili su nizati same pohvale emotivnog nastupa.

Nakon što joj je u prvoj emisiji gljiva dodijelila Brunu Marsa, Maja Bajamić ovoga puta dobila je potpuno drugačiju ulogu. Utjelovila je Severinu i otpjevala pjesmu ''Mili moj''. Tim nastupom zavela je čitav žiri.

Najviše od svih, čini se, oduševila je upravo Indiru.

- U isto vrijeme bila si romantična i zavodljiva, čarobna. Skinula si svaki njezin specifični pokret, lijeni glas, pritajeni seksepil - istaknula je Indira. 

Dašak osamdesetih u hitu ''You spin me right round'', donijela je Ivana Mišerić utjelovivši Petera Jozzeppija Burnsa, ekscentričnog frontmena benda Dead or alive. 

Na pozornicu je izašla u ljubičastom ogrtaču i šlapama, a svoj karakter u potpunosti je 'ostavila po strani' za ovu ulogu.

- Spot koji je meni dosadan oplemenila si na svoj način. Visine si dobro odradila. Bio je ovo efektan nastup - komentirao je Igor.

Goran joj je pak zahvalio što je žiriju i publici efikasno dočarala osamdesete.

Idući na redu bio je prošlotjedni pobjednik Saša Lozar. On se transformirao u megapopularnu i nezaboravnu divu Cher i otpjevao pjesmu ''I still haven't found what I am looking for''.

U ekstravagantnom kostimu i s krunom na glavi svoj nastup započeo je spuštanjem s plafona.

- Vokalno si bio puno bolja Cher od mene. Moja prednost je bila u kostimu, prebogate su te teksture koje ti nosiš - komentirala je Nives i prisjetila se svoje izvedbe u jednoj od prijašnjih sezona.

Saša je svojim ekscentričnim izgledom zapanjio žiri, šminka ga je potpuno transformirala u pravu divu.

Čini se kako Saša voli njegovati svoju ženstvenu stranu, a s time se našalio i Igor.

- Tebi te ženske uloge jako dobro leže, tako je bilo i večeras. Ti si čak ženstvenije hodao od nje. Mislim da je ovo za tebe bilo mačji kašalj - dodao je Igor.

Dalibor Petko za nastup je morao utjeloviti čak tri osobe: Sašu, Tina i Kedžu. Na veseloj pozornici utjelovio je Sašu, a na ekranu ga se moglo vidjeti kao Tina i Kedžu.

- Najteže je uskakati iz jedne u drugu ulogu, taman naučiš sve kao Saša pa dođe Tin pa Kedžo. Imam zapravo trostruki poremećaj ličnosti - našalio se prije nastupa Petko.

Svojim nastupom nasmijao je sve oko sebe skoro do suza. Iako je nastupao 'ležernije nego ikad', osim smijeha, dobio je i kompliment 'Najzgodniji Petko ikad'.

- Kedžo je izgledom bio srditi Petko, Tin veseli Petko, a Lozar najzgodniji Petko ikad - rekla je Nives i dodala kako je Dalibor svojim veseljem i energijom obojio cijelu pozornicu.

Mario Petreković ovaj je put zakoračio na stage kao belgijski pjevač Stromae s hitom „Tous les memes“, priredio je pravi show na francuskom jeziku. Osim samog pjevanja, morao je imitirati i zahtjevan spot u kojem je Stromae glumio i muškarca i ženu.

- Ovo je bilo fantastično. Ti si za mene prava zvijezda. Spot je pravo remek djelo. Oduševio si me - rekla mu je Indira.

- Zadatak je izvršen bez greške - pohvalila ga je je Nives.

- Briljantan minimalistički pristup od kojeg si napravio atomsku bombu - oduševljen je bio Goran.

Katarina Baban utjelovila je Petra Grašu s dobro poznatom pjesmom ''Tko nam brani''. Ipak, ovo nije bio jedan od njezinih najboljih nastupa, komentirao je žiri.

- U tragovima se zaista i čuo Grašo, ali ovo su nezahvalni zadaci koji su komplicirani u svojoj jednostavnosti. Nema se čovjek za što uhvatiti - rekla je Nives.

- Strahovito si visoko ljestvicu podigla u prvom nastupu, a ovo je nezahvalna transformacija - dodao je Goran.

Uslijedilo je glasanje, a s najviše bodova pobjednik druge emisije showa 'Tvoje lice zvuči poznato' postao je Mario Petreković.

Svojom pobjedom odlučio je deset tisuća kuna donirati humanitarnoj udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

POGLEDAJTE PETKOMANIJU:

Pokretanje videa...

Nives Celzijus kod Petka: Ne želim jesti luk! Moram se ljubiti s dečkom | PETKOMANIJA | Epizoda 6 07:51
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu