Obavijesti

Show

Komentari 91

Kelly čestitala rođendan svom dragom u toplesu: Blago njemu

Kelly čestitala rođendan svom dragom u toplesu: Blago njemu
22

Trebamo još jedno vjenčanje u Engleskoj. Meghanino i Harryjevo nije bilo dovoljno, komentirali su obožavatelji Kelly Brook. Voditeljica je pokušala zaprositi dečka prije nekoliko mjeseci dok su bili na odmoru

VIDEO

Sretan rođendan mojoj ljubavi Jeremyju. Tako me usrećuješ i danas je tvoj dan, istaknula je glumica, model i televizijska voditeljica Kelly Brook (38). Engleskinja je uputila nezaboravnu čestitku, kako kažu njezini fanovi, svom dečku, modelu, glumcu i džudistu Jeremyju Parisiju (33), a njegov 'veliki dan' su proslavili na grčkom otoku Mykonosu. 

- Blago njemu. Pravi je srećković. Tako sam ljubomoran - komentirali su Kellyini obožavatelji. Dodali su kako je Jeremyju najljepši rođendanski poklon voditeljica koja je svakodnevno u njegovim rukama. Usto su rekli kako misle da je džudist možda najsretniji čovjek na svijetu, a pokušali su Kelly i Jeremyja potaknuti da ubrzaju sa zarukama. 

- Trebamo još jedno vjenčanje u Engleskoj. Meghanino i Harryjevo nije bilo dovoljno - napomenuli su. Kelly i Jeremy su u vezi od 2015., a voditeljica je pokušala zaprositi dečka prije nekoliko mjeseci dok su bili na odmoru u Antigui i Barbudi. 

- Pitala sam ga hoće li se oženiti mnome, a on je rekao da budem tiho, da su ljudi posvuda oko nas. Pokušala sam ga zaprositi, ali je rekao da ima posla i tražio me da se utišam - prepričala je smijući se, ali nije otkrila je li kleknula na jedno koljeno. Kelly je istaknula kako je to bila samo šala i nijedno od njih nije to shvatilo ozbiljno. 

Brook često ističe kako je bitno poraditi na vlastitom samopouzdanju. U nedavnom intervjuu izjavila je kako je sretnija nego prije sa svojim izgledom te da ju nimalo ne brine višak kilograma niti grudi koje se s godinama objese. 

Kelly Brook: 'Sudit ću o tuđim grudima, a ja sam više od toga'
Kelly Brook: 'Sudit ću o tuđim grudima, a ja sam više od toga'
 

Weekend Vibes @majestichotelandspaparis @fredgoudonphotographe 🖤

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

- Danas sam sigurnija u svoj izgled nego kad sam bila mlađa. Sad se više ne opterećujem svojim manama. Više se ne zamaram kilogramima niti želim biti jako mršava, bitno mi je da sam zdrava i fit - napomenula je voditeljica. Kelly je nedavno otkrila kako ju opušta briga o njezinom vrtu i da nema ništa bolje od uzgajanja biljki. 

VIDI OVO: 7 najglupljih razloga za prekid

'Slatko voće' Kelly Brook: Seks bomba zavodi bujnim oblinama
'Slatko voće' Kelly Brook: Seks bomba zavodi bujnim oblinama

- Time dobijete najviše zauzvrat. Nakon što nešto posadite puštate prirodu da odradi svoje - objasnila je Engleskinja koja kaže da u svoj vrt 'bježi od showbiznisa'. Dodala je kako ju to doslovno preizemljuje. Kelly živi s Jeremyjem u engleskom okrugu Kent u farmerskoj kući iz 15. stoljeća, a pola vremena provodi s dečkom u njegovom stanu u Parizu. 

Kelly Brook: Dečko me utišao kad sam ga pokušala zaprositi
Kelly Brook: Dečko me utišao kad sam ga pokušala zaprositi
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin