Obavijesti

Show

Komentari 43

Kendall Jenner je zaplivala u gaćicama: Ima lijepe bradavice

Kendall Jenner je zaplivala u gaćicama: Ima lijepe bradavice
15

Ima odlične grudi i one su normalan dio života. Žene njima hrane djecu i nema ničeg pogrešno u tome što pokazuju bradavice, komentirali su fanovi

VIDEO

Prošle sezone nisam radila na revijama. Osjetila sam da ne mogu više i kako ludim, rekla je Kendall Jenner (22) u intervjuu za magazin Love. Reality zvijezda i manekenka pozirala je za naslovnicu, a neke od njezinih fotografija je objavila stilistica i novinarka Katie Eleanor Grand (47). 

 

Kendall from Love by Alasdair

A post shared by Katie Eleanor Grand (@kegrand) on

Kendall je pozirala plutajući na leđima i pritom noseći samo crvene gaćice te je pokazala gole gudi. Dio fanova je napao manekenku zbog pokazivanja bradavica istaknuvši da to nije primjereno i da čudno izgledaju. No većina je obranila Kendall komentiravši kako njezina golotinja ne bi trebala biti problem ako muškarci svaki dan hodaju i fotografiraju se bez majice. 

- Ima odlične grudi i one su normalan dio života. Žene njima hrane djecu i nema ničeg pogrešno u tome što pokazuju bradavice. Vidjela sam muškarce s većim grudima kako ih pokazuju, a Kendall je barem lijepo gledati - zaključila je obožavateljica. Manekenka je u intervjuu za magazin Love rekla kako živi izvanredan život. 

- Ne bih ga mijenjala za ništa na svijetu, ali postoje dani kada poželim šetati vani i da ništa nije kao sada - ispričala je Kendall. Dodala je kako je proživljavala napadaje panike i budila se usred noći zbog anksioznosti. 

- Nisam se mogla pomaknuti. Svi su mi govorili da sam dobro, ali se nisam osjećala dobro - opisala je Kendall svoje stanje prije nekoliko mjeseci. 

Kendall je u vezi s košarkašom Benom Simmonsom (22), a par je unajmio luksuzni dom, koji plaća oko 25.000 dolara mjesečno (oko 160.000 kuna). Imaju pet spavaćih soba, šest kupaonica i bazen. Kako piše TMZ, Kendall i Ben su unajmili kuću na nekoliko mjeseci. 

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

VIDI OVO! Otkriveno: Ovo je ključ seksualnog života!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze