Obavijesti

Show

Komentari 14

Kennedyjeva ljubavnica otkrila šokantnu istinu o aferi u knjizi

Kennedyjeva ljubavnica otkrila šokantnu istinu o aferi u knjizi
3

Mimi Alford (69) s pokojnim predsjednikom izgubila je nevinost s 19 godina u sobi njegove žene. Jednom ju je prisilio da mu oralno zadovolji kolegu dok on gleda

VIDEO

Bivša ljubavnica Johna F. Kennedyja za NBC je prvi put javno progovorila o 18-mjesečnoj aferi s pokojnim predsjednikom. Nakon što je 2003. godine povjesničar Robert Dallek u predsjednikovoj biografiji 'An Unfinished Life' napisao da je predsjednik imao aferu s nepoznatom pripravnicom, Mimi Alford (69) odlučila je progovoriti o 18-mjesečnoj aferi s predsjednikom koju je 50 godina držala u tajnosti.

U svojoj knjizi 'Once Upon a Secret: My Affair with President John F. Kennedy and Its Aftermath', koja će u srijedu ugledati svjetlo dana, otkrila je kako je od djevojke iz ugledne obitelji iz New Jerseyja završila u Bijeloj kući i postala ljubavnica.

'Izgubila sam nevinost s njim u sobi njegove supruge'

Dobila je mjesto pripravnice u Bijeloj kući nakon što je završila prvu godinu fakulteta na Wheaton Collegu u Massaschusettsu. Četvrtog dana boravka u Bijeloj kući predsjednikov pomoćnik David Powers pozvao ju je na kupanje u bazenu Bijele kuće. Iznenadila se kad im se u njemu s još dvoje ljudi pridružio i tada 45-godišnji Kennedy.

- U tome nisam vidjela ništa čudno jer su se svi ponašali prijateljski. Vratila sam se raditi nakon toga - otkrila je i dodala da je kasnije tog dana dobila poziv da malo bolje razgleda Bijelu kuću.

- Predsjednik je došao do mene i pitao me da li bih voljela razgledati drugi kat u kući i vidjeti neke od soba koje su preuređene - rekla je Mimi koja je u ljeto 1962. s Kennedyjem izgubila nevinost u sobi njegove supruge Jackie Kennedy.

Tada je imala 19 godina i ne krije da je htjela spavati s njim jer ga je smatrala nevjerojatno zgodnim čovjekom. 

Prislio ju je da mu oralno zadovolji kolegu dok on gleda

U knjizi se nalaze kontroverzni detalji, poput informacija da ju je jednom prisilio da oralno zadovolji njegovog kolegu dok je on to gledao te da ju je tjerao da uzima droge na raznim zabavama u Bijeloj kući.

- Sjedila sam kraj njega u dnevnoj sobi, a jedan od gostiju mu je ponudio šaku žutih tableta. Predsjednik ih je ponudio meni, a ja sam odbila. Tablete su navodno stimulirale srce i povećavale želju za seksom. Nije odustajao od toga da uzmem tabletu. To su bili novi osjećaji i preplašila sam se. Počela sam paničariti i istrčala plačući iz sobe - opisala je Mimi koja je predsjednika uvijek, pa čak i u krevetu, oslovljavala s 'gospodine predsjedniče'.

Nakon što se jednom uplašio da je trudna pokušao je pronaći liječnika koji bi obavio pobačaj iako on u to vrijeme nije bio zakonski dopušten.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'