Show

Komentari 40

Kerekeši uzvraćaju Čačiću: Što treba uspješan je*eni glumac? Paziti tko je za volanom na cesti

Kerekeši uzvraćaju Čačiću: Što treba uspješan je*eni glumac? Paziti tko je za volanom na cesti

Da bi bio bar drugorazredni, da ne velim prvorazredni glumac, trebaš prvo doći do Karlovca. Ali treba paziti na cesti, jer nikad ne znaš tko je za volanom. Pogotovo ako je magla, rekao je Ljubomir

Varaždinski župan Radimir Čačić (71) nedavno je tijekom gostovanja u Dnevniku HRT-a rekao da su slučajevi nezadovoljstva novim mjerama zapravo izolirani slučajevi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imali smo samo dva slučaja nekih protesta, jedan iz rekreacije i jedan iz takozvane kulture, jer to se ne može zvati kulturom. To su neuspješna djeca uspješnih očeva koja su naslijedila ozbiljan novac i nekakve poslove - poručio je, aludirajući, među ostalim, i na Jana Kerekeša (33), sina glumca Ljubomira Kerekeša (60).

Jan mu je tada uzvratio, a sada se ponovno oglasio pa je snimio video s ocem.

- Kaj trebaš napraviti da budeš uspješan glumac ko ja? - pita Ljubomir sina koji zatim odgovori: 'Trebam ovaj vikend odigrati tri predstave na drugim Danima smijeha u Karlovcu'.

- Ne, ne, ne, razmisli molim te još jedanput. Kaj trebaš napraviti da budeš uspješan je*eni glumac? - pita ponovno Ljubomir.

- Pa trebam biti profesionalan, znati tekst barem da budem trećerazredni, ne trebam kostime... - govori Jan.

- Ne, ne, ne, je*eš kostime! Sine! Da bi bio bar drugorazredni, da ne velim prvorazredni glumac, trebaš prvo doći do Karlovca. Ali treba paziti na cesti, jer nikad ne znaš tko je za volanom. Pogotovo ako je magla... - rekao je Ljubomir.

- Okej, kužim, kužim - odgovara Jan.

Ljubomir je, čini se, aludirao na prometnu nesreću koju je u Mađarskoj 2010. skrivio Čačić.

Podsjetimo, Jan je prije toga snimio video nakon kojeg se potpisao kao 'lokalni trećerazredni glumac i neuspješno dijete uspješnog oca'.

- Upravo sam odigrao kazališnu predstavu u Zagrebu pred punim gledalištem uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Za vrijeme te predstave primio sam 60-ak poruka i mailova da je na nacionalnoj televiziji varaždinski župan Radimir Čačić izgovorio neke stvari koje aludiraju na to da se tiču mene. Rekao je da su se isključivo dvije osobe žalile na njegove mjere, jedna osoba iz područja sporta i jedna osoba iz područja kulture, ako se to uopće može nazivati kulturom i da su te osobe neuspješna djeca uspješnih očeva. Meni je žao da to čudovište upravlja našim životima, da odlučuje o našim životima. U trenutku kad Varaždinsku županiju, uključujući i župana mi svi zajedno molimo za pomoć, ako vičemo i urlamo, vičemo i urlamo iz nemoći. To je strašno da na naše molbe i vapaj za normalnim ostatkom života i da normalno radimo, na taj naš vapaj župan odgovara uvredama na nacionalnoj televiziji. Dragi stanovnici Varaždinske županije i svi oni koji me poznaju, ja vas molim samo da ovaj osjećaj zapamtite i ovaj trenutak zapamtite, ja ću ga sigurno zapamtiti i sjetite ga se u svibnju sljedeće godine prije izbora. Hvala vam svima - rekao je glumac Kerekeš. 

Najčitaniji članci