Show

Komentari 33

Kerekeš o Čačićevim uvredama: 'Meni je baš žao da to čudovište upravlja i našim životima!'

Kerekeš o Čačićevim uvredama: 'Meni je baš žao da to čudovište upravlja i našim životima!'

To je strašno da na naše molbe i vapaj za normalnim ostatkom života i da normalno radimo, na taj naš vapaj župan odgovara uvredama na nacionalnoj televiziji, rekao je glumac Jan Kerekeš

Varaždinski župan Radimir Čačić (71) izjavio je tijekom gostovanja u Dnevniku HRT-a da su slučajevi nezadovoljstva novim mjerama koje stupaju na snagu 7. studenog, zapravo izolirani slučajevi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imali smo samo dva slučaja nekih protesta, jedan iz rekreacije i jedan iz takozvane kulture, jer to se ne može zvati kulturom. To su neuspješna djeca uspješnih očeva koja su naslijedila ozbiljan novac i nekakve poslove - rekao je, aludirajući, između ostalih, i na Jana Kerekeša (33), sina glumca Ljubomira Kerekeša (60).

Ubrzo se oglasio Jan i snimio video nakon kojeg se potpisao kao 'lokalni trećerazredni glumac i neuspješno dijete uspješnog oca'.

- Upravo sam odigrao kazališnu predstavu u Zagrebu pred punim gledalištem uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Za vrijeme te predstave primio sam 60-ak poruka i mailova da je na nacionalnoj televiziji varaždinski župan Radimir Čačić izgovorio neke stvari koje aludiraju na to da se tiču mene. Rekao je da su se isključivo dvije osobe žalile na njegove mjere, jedna osoba iz područja sporta i jedna osoba iz područja kulture, ako se to uopće može nazivati kulturom i da su te osobe neuspješna djeca uspješnih očeva. Meni je žao da to čudovište upravlja našim životima, da odlučuje o našim životima. U trenutku kad Varaždinsku županiju, uključujući i župana mi svi zajedno molimo za pomoć, ako vičemo i urlamo, vičemo i urlamo iz nemoći. To je strašno da na naše molbe i vapaj za normalnim ostatkom života i da normalno radimo, na taj naš vapaj župan odgovara uvredama na nacionalnoj televiziji. Dragi stanovnici Varaždinske županije i svi oni koji me poznaju, ja vas molim samo da ovaj osjećaj zapamtite i ovaj trenutak zapamtite, ja ću ga sigurno zapamtiti i sjetite ga se u svibnju sljedeće godine prije izbora. Hvala vam svima - rekao je glumac Kerekeš. 

POGLEDAJTE 3. EPIZODU SERIJALA 'FIRMA':

Najčitaniji članci