Obavijesti

Show

Komentari 91

Kerum nam je znao psovati pod prozorom, nismo mogli spavati

Kerum nam je znao psovati pod prozorom, nismo mogli spavati
12

MOJ SUSJED KERUM Kada se posvađa sa suprugom Fani, poduzetnik ode spavati na svoju jahtu

VIDEO

Često joj je dolazio pred stan. Jednom je bio malo ‘pod gasom’, a Fani je otišla na zimovanje s prijateljicama. Onda je počeo psovati da nismo mogli spavati, kažu nam susjedi Fani Horvat (35) kako je bilo dok ju je osvajao Željko Kerum (58). I prije nego što je dospio na vlast Željko Kerum bio je omiljen među ženama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:27

Osvajao je mnoge, a u mladosti su ga zvali Jimi zbog guste tamne kovrčave kose. Nadimak je dobio prema legendarnom američkom glazbeniku Jimiju Hendrixu. Nisu ga zvali Jimi zbog glazbene genijalnosti već zbog prepoznatljive frizure. Željko je izlazio s ekipom na splitske Bačvice, a njegovo tadašnje društvo sjeća se da su ga znali zezati da polije Coca Colu po glavi, a glava bi mu ostala suha koliko je imao gustu kosu.

Kerum festa

Nekoliko desetljeća kasnije Kerum ima manje dlaka na glavi, no ljubi samo jednu ženu. Obuzdala ga je Fani s kojom je u turbulentnoj ljubavi od njene 19. godine, a sad imaju troje djece i u braku su. Kerum i Fani zaljubili su se kad on bio u braku sa samozatajnom Ankicom s kojom ima dvoje djece, kćer Nevu i sina Joška.

Zeljko Kerum

Isprva su tajili svoju vezu, odnosno trajalo je to pet godina prije nego je Kerum 2009. na svojoj lokalnoj televiziji obznanio da voli trudnu ljubavnicu, tad 24-godišnju Fani i da se razvodi od Ankice s kojom je bio u braku 24 godine. A kako je osvajao mlađahnu Fani doznali smo od njenih susjeda u splitskoj Slavićevoj ulici u centru grada gdje je Fani živjela.

- Kad je psovao, bilo je gadno. Nismo mogli spavati od njega. Bio je jako ljubomoran i posesivan - pričaju nam susjedi.

Fani i Kerum danas žive u splitskom elitnom kvartu Meje u kući koja je procijenjena na oko pet milijuna kuna, kao i u Rogoznici gdje imaju još jednu. U Slavićevoj je u blizini Fanine majke Anite i nova Kerumova vila koja čeka renoviranje. Vrijednost joj je oko tri milijuna kuna.

- Kupio je kuću tu prema Faninoj želji kako bi im dijete kad krene u školu bilo bliže baki - tvrdi jedan susjed. Dodao je da je Fani najsvjetlija točka u Kerumovu životu uz djecu. Paklene vrućine, a ispred Kerumove kuće na splitskim Mejama rijetko koji prolaznik. I sam Kerum u posljednje vrijeme boravi u Rogoznici, nedaleko Splita. U blizini njegove kuće zatekli smo susjedu koja je šetala sa psom. Kaže da Keruma vidi rijetko, a da mu u posjetu zna doći punica Anita koju sretne u šetnji sa psom.

Sjednica Zupanije

- Kad dođe u Split pozdravimo se, fin je, dobar, stvarno je narodski čovjek - kaže susjed Petar Škaro. Kerumova kuća opasana je nadzornim kamerama. Bivšeg splitskog gradonačelnika opljačkali su prije sedam godina. Tad su mu iz sefa odnijeli gotovo 1,8 milijuna kuna i nakit i zlato u vrijednosti od 100.000 eura.

- Vjerojatno se boji da se to ne ponovi pa zato ima nadzorne kamere - zaključio je Škaro.

Želina, kako ga danas zovu, turbulentna veza s Fani kulminirala je godinu dana nakon što je javno obznanio da je voli. Fani je tad posumnjala u njegovu vjernost i u papučama ga izbacila iz kuće. Kerum je kao i do tada često, spavao na jahti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao