Obavijesti

Show

Komentari 6

Keti prešla u vodstvo, ali bilo je zamjerki: 'Glavno jelo je bilo radničko, a desert katastrofa'

Keti prešla u vodstvo, ali bilo je zamjerki: 'Glavno jelo je bilo radničko, a desert katastrofa'
8

Ljudi, ja sam probala njezine žrnovske makarule, ja ne znam što se nama večeras sprema za večeru, no moram vam reći da je u tome fantastična, rekla je Katija

VIDEO

Bila je mirna i dočekala nas je jako toplo, hvalio je Marko u 'Večeri za 5 na selu' domaćicu Keti Ćorvilu. Ona je predstavila kandidatima delicije sa samog juga Hrvatske. Simpatična portirka za svoju je večeru dobila 35 bodova. 

'Večera za 5 na selu' nastavlja dubrovačku rapsodiju, a nakon Dubravka, goste je dočekala Keti Ćorvila. Svojim vedrim i pozitivnim stavom osvojila je goste - spomenutog glazbenika Dubravka, ali i poduzetnicu Semru, frizerku Katiju te medicinskog tehničara Marka. Keti je svojim gostima za predjelo poslužila Školjku i brodice, glavno jelo Morski đir te Čokoladni užitak za desert. Predjelo se svidjelo svim gostima, a nešto više kritika išlo je na račun glavnog jela. Najviše su kandidati kritizirali desert, no to nije spriječilo Keti da prijeđe u ovotjedno vodstvo. 

Ekipa se već na putu do Keti raspričala, a o nekadašnjoj kandidatkinji treće sezone 'Života na vagi' imali su samo najbolje riječi. Marko je komentirao da će ih Keti sigurno dočekati srdačno i toplo jer je i sama takva osoba, a Katija je bila jasna o svojim očekivanjima: "Ljudi, ja sam probala njezine žrnovske makarule, ja ne znam što se nama večeras sprema za večeru, no moram vam reći da je u tome fantastična", otkrila je Katija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kandidati nisu pogriješili, dočekala ih je Katija s tri aperitiva, a usto je poslužila arancine, mendule i suhe smokve. "Nije mi izgledala umorna i mislim da se pokazala u pravom svijetlu", komentirala je Katija. 

Dubravko flertao, a Semra jela iz njegovog tanjura: 'Baš bih volio da mi ga sada promućkaš'
Dubravko flertao, a Semra jela iz njegovog tanjura: 'Baš bih volio da mi ga sada promućkaš'

Uslijedilo je predjelo - Školjka i brodice sastojalo se od mariniranih kozica te tri vrste namaza na kruhu. Marko je komentirao da je predjelo bilo jednostavno dekorirano, no upravo u tome vidio je ljepotu istog.

- Kozice su top - komentirao je Dubravko, a namaz je komplimentirala Katija. Semra je, imala malu zamjerku, zasmetalo joj je što Keti nije ponudila domaći kruh u predjelu. "Svakodnevno se susrećem s tim", komentirala je Semra. Pohvale su na račun predjela imali Marko i Dubravko. "Najviše mi se svidjela riblja pašteta, predivno, ja koja sam gurmanica, baš mi se jako svidjela. Sir je bio jako ukusan, s notom bijelog luka, bilo je sasvim solidno", zaključila je komentiranje predjela Katija. 

Glavno jelo stiglo je nakon predjela, Keti je u svoj 'Morski đir' uvrstila žrnovske makarule s morskim plodovima. "Bilo je lijepo, boja je bila prekrasna, na tanjuru je to krasno izgledalo", komentirala je Semra glavno jelo. "Potajno sam se nadala da ćeš izvaljati svoju tjesteninu", dodala je Katija i otkrila da su žrnovski makaruli domaćice već nadaleko poznati. "Ovo ti je bilo izvrsno, umak ti je bio top topova", rekao je Dubravko Keti nakon što je pojeo glavno jelo. Oduševio je umak i Katiju te Marka. "Keti odlično kuha, sve pohvale", poručio je.

Iako je Dubravko pohvalio Keti i njezin umak, kasnije je komentirao da mu je glavno jelo bilo 'radničko'. "Glavno jelo je bilo radničko, kao kada odeš u lokalnu birtiju pa ti daju umak s tjesteninom. Nije tjesteninu dokuhala, glavno jelo je bilo: 'Bože sačuvaj'. Ja sam pojeo jer sam bio gladan", zaključio je. 

Čokoladni užitak posljednji je stigao na stol, a prije samog deserta Keti je svojim gostima podijelila poklone. U njima su bili likeri, bademi, arancini - bogatstva dubrovačkog kraja oduševila su uzvanike. "Desert je bio katastrofa, ali budući da je slatko, kojeg ja volim, nažalost, pojeo sam to slatko. Bilo je katastrofa, ali dobro, moglo se pojesti", komentirao je Dubravko nakon što je za stolom konstatirao da je desert ukusan. Semra i Marko pohvalili su desert, iako je mladom medicinskom tehničaru bio presladak.

Najpoznatiji 'galebar' nije baš briljirao u 'Večeri': Očekivali smo ipak malo ukusnija jela
Najpoznatiji 'galebar' nije baš briljirao u 'Večeri': Očekivali smo ipak malo ukusnija jela

Nakon deserta i poklona, Keti je goste iznenadila glazbom. Trio Estam zasvirao je ekipi, a vrlo brzo su se kandidati ovotjedne 'Večere za 5 na selu' i rasplesali. Za svoju večeru u konačnici je Keti dobila 35 bodova te je prešla u ovotjedno vodstvo. Katija je Keti dala devet bodova, Dubravko sedam, dok je Marko dao domaćici deset bodova. Semra je bodovanje zaključila s devet bodova. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija