Obavijesti

Show

Komentari 29

Najpoznatiji 'galebar' nije baš briljirao u 'Večeri': Očekivali smo ipak malo ukusnija jela

Najpoznatiji 'galebar' nije baš briljirao u 'Večeri': Očekivali smo ipak malo ukusnija jela
8

Okus šumskog voća nije bio karameliziran, ali je bio neki dobar pokušaj, zaključila je Semra, a ni ostali gosti nisu bili pretjerano zadovoljni desertom

VIDEO

Očekivala sam ovako jednog vremešnog gospodina, ali ne ovoliko duhovitog. Bio je izvrstan, rekla je Katija u 'Večeri za 5 na selu'. Počele su nove epizode kulinarske emisije, a gledatelji će uživati u delicijama sa samog juga Hrvatske. Prvi je nove natjecatelje i buduće prijatelje dočekao dubrovački glazbenik Dubravko, a u goste su mu došli portirka Keti, poduzetnica Semra, frizerka Katija i medicinski tehničar Marko.

Za njih je pripremio predjelo naziva Argentinski tango, desert Divlji užitak i glavno jelo Zamotana ljubav. Biftek u predjelu svidio se svim gostima, glavno jelo dobilo je dosta prigovora, a za desert su gosti komentirali kako nije dostojan 'Večere za 5 na selu' tako da je Dubravko naposljetku dobio 32 boda. 

Nova ekipa brzo se sprijateljila na putu do Dubravka i bili su uzbuđeni zbog svega što ih očekuje ovaj tjedan. Brzo su shvatili da je njima i jedno gledateljima poznato lice - Keti koja je sudjelovala u trećoj sezoni 'Života na vagi'. Dubravko je veseo dočekao goste, što se jako svidjelo gostima koji ga poznaju iz viđenja. Gosti su nazdravili za ukusnu večeru i još bolje druženje i potom su počeli s večerom. 

Za predjelo je domaćin poslužio biftek u medu te pršut punjen kaparama uz sir. Marka nije oduševio izgled tanjura, Keti je sve bilo fino, ali joj je falio kruh dok Semra nije željela probati pršut jer ne jede svinjetinu.

- Ne sjećam se da sam tako dobar file bifteka jela, apsolutno mu ne bi ništa ni dodala ni oduzela - pohvalila je Katija domaćina. 

Teletinu s povrćem Dubravko je poslužio za glavno jelo, a Katiji je sve izgledalo zbrčkano na tanjuru. Meso je bilo omotano pršutom pa to nije mogla jesti Semra da bi ga potom domaćin skinuo svojim priborom za jelo, što se nije svidjelo Semri. „Imam što jesti na tom tanjuru, ne mora to biti meso“, dodala je i komentirala kako joj je povrće bilo ukusno. Keti nije bila oduševljena teletinom jer joj je bila tvrda i žilava, isto je mislio i Marko, koji je dodao kako su mu i patlidžani bili jako gorki. 

Sladoled s karameliziranim šumskim voćem Dubravko je poslužio za desert, a Keti je komentirala kako to nije bilo ništa posebno.

- Okus šumskog voća nije bio karameliziran, ali je bio neki dobar pokušaj - zaključila je Semra. I ostali gosti nisu bili pretjerano zadovoljni desertom. Nakon poklona domaćin je uz gitaru zapjevao gostima, a potom su se pridružili svirači i svi su zapjevali i zaplesali. Za svoju večeru Dubravko je od svakog kandidata dobio po osmicu i svi su imali slične komentare - kako su očekivali ipak malo ukusnija jela.

- Ali Dubravko je napravio najbolju atmosferu i mislim da će ga biti teško nadmašiti - zaključio je Marko. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...