Obavijesti

Show

Komentari 2

Khloe i Kendall se 'porječkale': 'Voljela bi da si kao ja, gaduro'

Khloe i Kendall se 'porječkale': 'Voljela bi da si kao ja, gaduro'
11

Obožavatelje je promjenom iznenadila, ali su se složili kako joj dobro stoji. Međutim, jednu obožavateljicu je zanimalo što njezina sestra, Khloe Kardashian, misli o tome

Američki model Kendall Jenner (23) oduvijek je bila vjerna svojoj prirodnoj tamnosmeđoj kosi, no za potrebe predstavljanja nove Burberryjeve kolekcije odvažila se na promjenu i postala plavuša. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Obožavatelje je promjenom iznenadila, ali su se složili kako joj dobro stoji. Međutim, jednu obožavateljicu je zanimalo što njezina sestra, Khloe Kardashian (35). misli o tome.

- Savršena je na bilo koji način, a sada izgleda kao ja - odgovorila je Khloe znatiželjnoj obožavateljici na društvenoj mreži. Međutim, Kendall se nije složila s tom konstatacijom pa je sestri u šali odgovorila: 'To bi ti voljela, gaduro'.

Unatoč tome što si Kendall može priuštiti sve na svijetu, nije uvijek zadovoljna. Tvrdi kako se zbog svoje građe često nije osjećala ugodno u obitelji te da je vrlo nesigurna.

Za razliku od svojih sestara koje se diče oblinama i figurom, njezina manekenska linija uglavnom je donosila frustracije te se nije osjećala jednako lijepom i prihvaćenom. Kourtney (39), Kim (38), Khloe (34) i Kylie (21) stvarale su joj pritisak svojom pojavom. 

- Moje sestre imaju puno više oblina od mene. Imaju grudi, a ja ih nemam - požalila se Kendall. 

Reality show 'Keeping Up With The Kardashians' proslavio je njezinu obitelj, a u to je vrijeme i razvila frustracije, tvrdi. 

Uvijek sam bila mala i mršava, a kad bih pogledala svoje sestre nisam se osjećala dobro. Pomislila bih trebam li biti više seksi poput njih? Jednostavno nisam osjećala da se uklapam - rekla je Kendall. U međuvremenu je ipak prihvatila svoju 'posebnost' i okrenula ju u vlastitu korist. Voli raditi stvari drugačije od sestara i bolje se osjeća u svojoj koži.