Show

Komentari 2

Khloe i Kendall se 'porječkale': 'Voljela bi da si kao ja, gaduro'

Khloe i Kendall se 'porječkale': 'Voljela bi da si kao ja, gaduro'

Obožavatelje je promjenom iznenadila, ali su se složili kako joj dobro stoji. Međutim, jednu obožavateljicu je zanimalo što njezina sestra, Khloe Kardashian, misli o tome

Američki model Kendall Jenner (23) oduvijek je bila vjerna svojoj prirodnoj tamnosmeđoj kosi, no za potrebe predstavljanja nove Burberryjeve kolekcije odvažila se na promjenu i postala plavuša. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Obožavatelje je promjenom iznenadila, ali su se složili kako joj dobro stoji. Međutim, jednu obožavateljicu je zanimalo što njezina sestra, Khloe Kardashian (35). misli o tome.

- Savršena je na bilo koji način, a sada izgleda kao ja - odgovorila je Khloe znatiželjnoj obožavateljici na društvenoj mreži. Međutim, Kendall se nije složila s tom konstatacijom pa je sestri u šali odgovorila: 'To bi ti voljela, gaduro'.

Unatoč tome što si Kendall može priuštiti sve na svijetu, nije uvijek zadovoljna. Tvrdi kako se zbog svoje građe često nije osjećala ugodno u obitelji te da je vrlo nesigurna.

Za razliku od svojih sestara koje se diče oblinama i figurom, njezina manekenska linija uglavnom je donosila frustracije te se nije osjećala jednako lijepom i prihvaćenom. Kourtney (39), Kim (38), Khloe (34) i Kylie (21) stvarale su joj pritisak svojom pojavom. 

- Moje sestre imaju puno više oblina od mene. Imaju grudi, a ja ih nemam - požalila se Kendall. 

Reality show 'Keeping Up With The Kardashians' proslavio je njezinu obitelj, a u to je vrijeme i razvila frustracije, tvrdi. 

Uvijek sam bila mala i mršava, a kad bih pogledala svoje sestre nisam se osjećala dobro. Pomislila bih trebam li biti više seksi poput njih? Jednostavno nisam osjećala da se uklapam - rekla je Kendall. U međuvremenu je ipak prihvatila svoju 'posebnost' i okrenula ju u vlastitu korist. Voli raditi stvari drugačije od sestara i bolje se osjeća u svojoj koži. 

 

 

Najčitaniji članci