Show

Komentari 5

Khloe Kardashian nikad neće na Met Galu jer je na crnoj listi: 'Neugledna je, nije A zvijezda'

Khloe Kardashian nikad neće na Met Galu jer je na crnoj listi: 'Neugledna je, nije A zvijezda'

Kardashianka je poznata kao 'crna ovca' među sestrama, a postoji puno teorija zavjere da je ona zapravo polusestra Kim i Kourtney. Mnogi su pak zgroženi ovogodišnjim gostima i njihovim kreacijama

Khloe Kardashian (37) nikad nije bila pozvala na Met Galu, prestižni event koji se smatra Oscarima u modnom svijetu. Uz Khloe, ni Kourtney (42) nije nikad bila pozvana, a Kim (40) je prvi put prisustvovala kao Kanyeova (44) pratnja 2013. Nakon toga pozvana je kao gošća, uz sestre Kendall (25) i Kylie (24). Ove su godine na crvenom tepihu zasjale smo Kim i Kendall, a Kylie je odlučila pričekati novi bal do svibnja 2022.

POGLEDAJTE VIDEO:

Khloe se navodno našla na crnoj listi glavne urednice vodećeg modnog časopisa Vogue, Anne Wintour (71). Neimenovani izvor navodno je izjavio da Anna Khloe smatra C-listom, a na Met Galu su pozvani slavni samo s A-liste.

Anna određuje popis gostiju i pomno izabire tko će se pojaviti na slavnim stepenicama Metropolitana, a ove su se godine pojavila lica koja su zgrozila pratitelje prestižnog bala.

- Zbilja, Addison je pozvana? Ja sam mislila da je to šala - napisala je jedna od korisnica Twittera, a većina komentara na pojavljivanje mlade influencerice Addison Rae (20) su negativni.

- Met Gala mi se upravo srozala u očima. Naprosto to više nije to - pisali su mišljenja obožavatelji.

Addison je nedavno snimila prvi film, a postala je bliska i s Kardashiankama, što joj je dalo dodatnu dozu popularnosti. Influencericu na Instagramu prati gotovo 40 milijuna obožavatelja, a na Tik Toku gotovo 85 milijuna.

Unatoč ogromnoj popularnosti, mnogi smatraju na influencerima nije mjesto među filmskim i glazbenim zvijezdama.

UPALITE PODSJETNIK ZA PRVU EPIZODU NOVE SEZONE POLIGRAFA: STJEPAN URSA